Originally Posted by
deniz4837
mesut ve nuri, bu fýrsatý tepti....5 haziranda yayýnlanan bilançodan sonrada kafalarýný duvara vuruyolar....olan biten bu....
çünkü iki adet dingil þunu dedi. a grubu paylarý biz alacaðýz sadece( davada 3 hissedar ve ben vardýk).....bende dedim ki, sizin ANANIZ GÜZELMÝ.......
zaten bu iki salak, bana doðacak prim borçlarýnýn üzerine yatmak için bilerek kavga çýkardýlar. sonucunda da , BEN ALABÝLECEÐÝM 500 BÝNÝ YAKARIM, ONLARIN ALABÝLECEÐÝ 5 MÝLYON VE ÝTÝBARINDA xxxxi xxxxxm....KÝMSENÝN xxxxxi YALAMAM, YALAKALIK YAPMAM.....
mesut konusunda YANILMIÞIM.....KABUL EDÝYORUM....( YANILDIÐIM NOKTA ÝLK ZAMANDAKÝ KONU DEÐÝL......o salaklarýn hepside, o hisseleri basiretleri baðlanýp, müjdata inandýklarý için aldýlar.....
müjdat bunlara, jeneratör fabrikasý vericem size dedi, babayý verdi
benim gen yatýrýmdan aldýðým para 17 bin 500+ prim+ sonradan bizim bloða katýlacak olanlardan alacaðým para+ davaya istediðimi sokup sokmama özgürlüðü idi bu arada.
bu iki salak, sonradan katýlanlardan alacaðým 35 bin lirayada mani oldular, onlarý veto ederek ( zati xxxkafalýlarýn veto hakký bile yoktu).....susup oturup, salaða yatýp, sadece benim dediklerime uysalar, bu gün itibarý ile, müjdat uslu yu, çoktan o fabrikadan xxxxREDERDÝM.....ve bunlarda kayýplarýna, dava dýþý kavuþurdu......
gen yatýrýmda þunlar olacak sýrasý ile ....... özsermaye tekrardan , negatife dönecek......
müjdat genyatýrým hissedarlarýnýn yüzde 91 lik payýný, yüzde 3 e indirecek.... sermaye artýrým yolu ile.....
tabii, bu hissedarlar bunu bilmiyolar. gördüklerinde ise, tekrardan yanýma gelecekler, çünkü buna nasýl engel olabilecekleri hususunda hiç bi bilgileri yok....onlar, her þeyi onlara gösterdiðimi sanýyolar......o kadar da SALAK DEÐÝLÝZ.....
Yer Ýmleri