Bilançoyu görmeden þirket hakkýnda yorum yapmak doðru olmaz þirketin deðerini bilanço belirler 2018 yýl sonu bilançosu yok ortada onu görmeden konuþmak boþa 2017 yýl sonu var o kadar ama asýl 2018 bilançosu daha önemli çünkü iflas ettiði söylenen bir þirketi var bu nasýl etkilemiþ satýþlarýný karýný veya zararýný ne durumda olduðunu bilançosundan anlarsýn
En basta su zerdustu koydular. Baktik, jeneratorle alakasi olmayan internet PRcisi. Bir ton domaini var, eskiden Winzip satiyormus.
Yani patronu birseyler yapiyor. Ama yapilan biryerlere bir dumen muhtemelen. 1 milyon gelecek yerden 30 bin lira fuar parasi esirgemezsin mesela. Libyadaki ordaki burdaki tanidiklarini kullaniyordur sosyal medya icni. Mahulli de belirtti gorseller mahkemeden dondurmek icin olabilir diye. Kisacasi, isiniz zor. Mayasi bozuk olunca dogruyu tutturmuyor maalesef. Baska biri koymus olsaydi bunlari simdiye kadar, adiniza sevindim derdim rahatlikla.
Yasak bitti ve geri geldim. Aranýzdan bazý kiþilerin fabrikaya gittiðini. Keþif yaptýðýný. Giren çýkan týrlarý saydýðýný biliyorum. Bazýlarýnýn da seçim için gezdim arkada iki araba vardý faaliyet yok dediðini de. Fabrikalar özellikle yeteri kadar kapalý alanlarý olanlar içeride çalýþýr. Bahçede çalýþmaz. Orasý ilkokul deðildir arada teneffüs olup da iþçiler dýþarýda top oynamazlar. Sevkiyat her an olmaz orasý çöp arýtma tesisi deðildir. Çekilen resim veya videolar, canlý yayýn olanlarý olmuþtur. Adamýn baþka yerlerde üretim yapmýþ olmasý gibi bir abuk ifadeye de gülünür. Ýyi çalýþýyor yada çalýþmýyor olmasý da, hisse sahibi olmayanlarýn aðzýnda pislik gibi çiðnenmemelidir. Ayrýca mahulli dahil birkaç arkadaþ gidip görüþmüþ olmalý. Çünkü emin olun burada þirket çalýþýyor yazýlmasýna ve bir takým yerlerde satýþ sevkiyat görüntülerine müjdat taraftar deðildir. Benim beðeni koyduðum her resim ve video siliniyor. Her hesap bloke ediliyor. Müjdat ile konuþan pek minik bazý yatýrýmcýlar, bu sayfaya uðramaz oluyor. Fabirkada çekteikler selfie ler hemen siliniyor. Kimse ile paylaþmýyorlar yaþadýklarýný. Fabrika iyi durumda denilince küçük yatýrýmcýnýn bir yerleri kalkar, üç otuz kuruþa elinden senet alýnamaz. Her þey kötü lanse olsun ki, polarlar çýkýp elinizden batmýþ hisseleri hayýr ve hasenat için 3 kuruþa alsýn, müjdat patrona götürsün. Týpký av yakalayýp getiren av köpeði gibi. Kuyruk sallasýn. Avcý da o avýn kafasýný yada kuyruðunu ona versin o da doysun. Avýn en iþi yaramaz yerlerini yemeye matuf av köpeklerine fýrsat vermeyeceðimi buradan beyan ediyorum.
Ha þöyle ünal. Bunlarla gel bize.
Ben de takip ediyorum. Bayii sayýsý artmýþ durumda.
Kurda kuþa yem olmayalým, uyanýk olalým, sakin olalým.
Müjdat bu ürün transferleri ve satýþlarýnýn haberlerini istese. 30 Bin reklam 1 Milyon cukka için çabalasa, ilk önce genpower jeneratör sayfasýnýn aktüel bölümünde bu resimleri yayýmlar. Hem de günde 10 tane resim 3 video ile. Sanýrým bir arkadaþ da jeneratör fabrikada yapýlmýyor diye ima ederken, müjdatýn evin salonunda imal ettiðini ima etmek istedi. Müjdat bana aynen öyle demiþti. Gerek yok fabrikaya. Bir anahtar takýmý ile evin salonunda yapýlýr bu iþ demiþti.![]()
![]()
Mesut Kemal ULU da þahidim. Valla billa.
![]()
Bizim evin salonu büyük. Takým çantasý mý alamýycaz alalým yapalým madem bu iþi bu kadar kolaysa.
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket sermaye yapýsýnda deðiþiklik çalýþmasý beyan eden denetçi raporuna istinaden, spk ya sorulan onca yazýlý soru cevapsýz kalmýþ idi. Þimdi spk ya son bir kez daha cimer den soruldu. Cevap yine gelmez ise Cumhurbaþkanlýðý denetim kuruluna ve bizzat Cumhurbaþkanýna müracaat edilecek. Sanýrým Müjdat ile al takke ver külah oynayan birkaç spk uzmaný yanacak. Kanuna aykýrý olarak SPK tarafýndan onanmýþ bir sermaye yapýsý ve Kanun emrine raðmen KAP ta duyurulmamýþ bir sermaye deðiþikliði var ise, aðýr tazminat ödeyecek Müjdat bey efendi. Boþ durmuyor çalýþýyoruz. Tabi ki kendi kesemize. Ama emin olun biz kendimize bir þey kazanýrsak sessizce sývýþýp gitmeyiz. Buradan duyurur, haklarýmýzý kotardýðýmýz limit ve miktarlarda herkesin faydalanmasýný saðlarýz. Þiþman fena kýzdý. Polar solar dinlemeyecek. Öttürecek herkesi. Çok sakin bilirdim ben onu. Vede pinti. Keseyi fena açtý adam.![]()
![]()
![]()
Yer Ýmleri