Ýkametgah ve sicil kaydýda lazýmmý gruba girmek için....
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýkametgah ve sicil kaydýda lazýmmý gruba girmek için....
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mahkemesi 27 eylül e ertelenmiþ olup yeni bilirkiþi heyeti atanmýþ bu heyet yeniden deðerleme borca batýk olup olmadýðýný borca batýksa bundan çýkýþýnýn kurtarma planýnýn uygun olup olmadýðýný deðerlendirmek üzere atanmýþtýr mahkeme sonucu bu
spk sitesinde tam kararý okuyabilirsiniz
yani ? batar mi cikar mi ? hadi cikti .... komsuda piser bize duser mi?
LG-D320 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genpowew Jeneratör Mahkeme Baþkanlýðýna 40 sayfalýk yeni Ýstinaf Baþvuru Dilekçesi verdiler... Ýstem Kýsmýnda Tehiri Ýcra Kararýnýn durdurulmasý ve Ýhtiyatý Tedbirin tekrar ihyasýna karar verilmesini talep etti avkuat, mahkeme baþkanlýðý kararý ve talebi asli müdahil olarak bana bugün teblið ettiler... Kapalý grubu kapattýðýmdan haberi buradan veriyim dedim. Saygýlar... Murat DOÐAN
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Murat bey teþekkür ederiz, hayýrlý haberler gelir inþallah.
sayýn murat doðan bey benim anlamadýðým þirket az da olsa bankalara ödeme yapmak niye istemiyor bankalarla anlaþma yoluna gidebilir bunu 2012 yýlýnda yapmýþ müjdat patron þimdi neden yapmýyor insan burda kasýt arýyor gibi yani batmasýna göz yummaya benziyor gibi bu durum
2012 yýlýnda ödenmiþ sermayesi 30 milyon borcu kýsa vadeli bankalara 90 milyon muþ o dönemde bu borcu yapýlandýrmýþ müjdat patron þimdi kýsa vadeli borcu daha azken neden yapýlandýrma yapmýyor ve sermayesi daha yüksek þimdi 300 milyon
ayrýca bende murat bey e teþekkür ederim mahkeme kayýtlarýnda görünüyor kendisi ama asýl görünmesi gerekenler ortada yok yani þirketin sahibi olanlar baþta müjdat patron sonra kýz kardeþi alev yine erkek kardeþi murat uslu bunlar ne yapýyor acaba þirket için benim anlamadýðým çok þey var bu batma olayýnda
Yer Ýmleri