Buralar bayaðý þenlenmiþ. Sn. Deniz bilgi yönünden sizinle aþýk atacak kapasitede deðilim bu konularda benden çok daha bilgili olduðunuz açýk öyle olmasaydý ben elimdeki parayý burada batýrmazdým. ancak anlayamadýðým þeylerden biri hem grupta 10 krþ tan hisse satýldý diyorsunuz hem de oradaki 10 krþ almamýþ burada sembolik hisse alacaðým diyorsunuz (?) Murat Doðan'a hiçbir zaman güvenemedim (belkide ben yanýlýyorum) gruba benide davet etti ama katýlmadým. Ben açýk ve net söylüyorum kimsenin kimse adamý olmasýna gerek yok eðer Müjdatýn hisselerini geri almak gibi niyeti varsa 3 TL den alacaðým duyurusu yapsýn ortada ne ezici çoðunluk kalýr ne de azýnlýk.
ben grupta 10 kuruþa hisse satýldý demedim..
ben 10 kuruþa hisse almak istiyorum, hiç demedim. gruba zaten girmedim.
mesut kemal ulu, beni buraya 10 kuruþa hisse toplamaya göndermiþ , diyen kiþi murat doðan..
elinizdeki parayý, azaltmak, batýrmak asla bilgisizlik deðildir. o konuda kimse benle yarýþamaz.
Arkadaþlar beni gizli numaradan dün saat 19:45 geçe biri aradý borsa kapanýþ fiyatýndan tüm hisselere talip olabileceðini belirtti. Bayramdan sonra görüþelim dedi kim olduðunu bilmiyorum öncelikli olarak MKU ve Rýza beyin hisseleri devir etmeleri halinde diðer hisseleride alabilirim dedi .. Ne yapacaðýnýz dedim dava açacaðým dedi böyle bir geliþme oldu benim telefonumu kimden aldýlar bilmiyorum þok oldum MKU ve Rýza beye mesaj attým MKU bey hisse baþý 10 TL veririm dedi Rýza beyden cevap gelmedi saygýlar ...
mku hisse basi 10.tl veririm mi dedi. 😂 mku ruya goruyor heralde mujdat ben bu hissede operasyon yapacam hemde senedlerimi 50 den 100 den satacam dese mujdat hisse basi en fazla 1.5 2 tl verir. adam 70 milyon borc icin 3 senedir cirpiniyor 10 milyonu havaya ates edermi hicmi akli yok. neyse nacizane fikrimi söyledim kesinlikle ytd. iyi geceler.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Deniz ben size mesut Kemal Ulu sizi buraya 0,10 kuruþa hisse toplamaya göndermiþ demedim .... Sayýn Mesut Kemal ULU nun Bir milyon lotu yetmedimi de buraya 0,10 kuruþa hisse toplamaya geldiniz dedim ... Türkçeyi doðru algýlamak gerekli sayýn Deniz hukuk dersiniz Pekiyi Türkçe dersiniz Ortay Mýþ 😃 Saygýlar
EYY Murat Doðan'ý arayýp hisse isteyen mechul kiþiler ben elimdeki 90000 lotu 4 tl den satarým (dava açacakmýþsýnýz ya) saðý solu aramayýn baþka satanlarda olur mutlaka en az 500000 lotu toplarsýnýz özelden yazýn yarýn bankama talimat veririm 4 tl den alana satar hiççç uðraþmazsýnýz. ya iþiniz gücünüz sallamak salla salla dur MKU 10 tl den satarmýþta mýþ mýþ mýþ.Davaya dahil bile olmamýþ dosyada RD var MKU yok . Pardon MKU nun Müjdatla baðý yok ama adam batmak üzere olan parasýný kurtarmak derdinde bile deðilken sözde alýcý varken 10 tl deyip aslýnda satmýyor öylemi (?)
Yer Ýmleri