Sayýn Mesud bey Genpower Jeneratörün Pasif kýsmý Yani Kýsa ve Uzun Vadele Borçlarý 328.215.317 tl (ÜÇYÜZ YÝRMÝ SEKÝZ MÝLYON ÝKÝYÜZ ONBEÞ BÝN ) + GENYH Hissedarlarýnýn Genpower Jeneratöre yani Müjdat USLU beye borcu 114.000.000 TL ( YÜZ ONDÖRT MÝLYON ) TOPLAM : 442.215.317 TL Bunun üstüne ilgili yönetim kurulu baþkaný adýna açýlmýþ olan Kamu ve Cumhuriyet Savcýlýðýna açýlmýþ davalar var.. + Tahtasý Kapanmýþ ;
Sizce fiyatý ne olmalý ???? Geçmiþte dediðim gibi fiyat görecelidir. kimisi için 0,10 kuruþ kimisi için 10 tl
2016/306 nolu dosyanýn tek asli DAVACI MÜDAHÝLÝ VE yatýrýmcýsý olarak diyorum ki yorumlarýnýzý kendinize saklayýn insanlarýn aklýný çelmeyin biliyorsanýz birþey belgesiyle yayýnlayýn ki kimse zan altýnda kalmasýn. Yarýn Ben Adliye de Hazýr Olacaðým gelirim demiþtiniz gelirseniz tanýþýrýz . Saygýlar . YTD Murat DOÐAN
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 24-10-2017 saat: 17:18. Sebep: ÝMLA
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Seninle ne zaman görüþtük de mahkemeye gelirim dedim? Sallama... Ýþin gücün çarpýtmak...
Ortaya yazdýk. Sen Niye üzerine alýnýyorsun ki arog?
Ýstersen 1 kuruþa al. Ama dürüstçe al.
Ben þuan alýcý deðilim, satýcý da deðilim. Spekülasyon yapma derdinde hiç deðilim.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben üzerime alýnmýyorum sen dedin ya birisi mal topluyor diye bende diyorum ki toplayanýn aklý yok diyorum kesin bakýrköylüktür toplayan rapor ortada borç ortada bilir kiþinin raporuda ortada mahkemeden ne bekliyorsunuz hiç bir þey çýkmaz 1 yýldýr gidiyoruz deðiþen 2 þey var birisi bilirkiþiler ikincisi þirketin borcunun arttýðý baþka deðiþen birþey oldumu olmadý ha birde þu var vman dispirotörlüðü zaten o bilinen birþeydi bilir kiþi kayleye bile almamýþ. Ben alýcý deðilim bu durumda sadece baþladýðým iþi bitirmek istiyorum. Kararý görmek .. Ytd saygýlar
Mesud bu hissede beni herkes tanýr 2 kötü bilir 48 kiþi iyi bilir benim hepsinde özel telefonum vardýr istediklerinde bana ulaþýrlar bizim kimseyle bir sorunumuz yok kim ne öðrenecekse arar öðrenir isteyen adama belge verilir eðer benim sizde yada senin bende iletiþimin yoksa þunuda biliyorum ki elinde koskocaman bir 0 vardýr. Ikide bir arog yazýp durma adým murat doðan adresim ve telefonum mahkeme dosyasýnda ararsan bulursun elinde 10 lotla burada insanlarýn kafasýný karýþtýrma ytd
Dediðin doðruysa seninkinin bin katý kadar hissem var. Sallama yine...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
feniþ öz sermayesi artýda olan hissedi mahkemeden iflas kararý çýktý diyorlar 19 ekimde olan yalnýz üretimi ve satýþý yoktu uzun süredir 3 senedir ne üretim nede satýþý vardý
özel durum açýklamasýnda feniþ in 23 ekimde 19 ekimde olan mahkemesinden iflas kararý çýkmýþ
Yer Ýmleri