Niye zoruma gitsin? Umarým çok kazanýrsýn...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hemde çok zoruna gidiyor... Bi tarafýna takýlmýþ murat doðan telefonum var arasana bir... Mahkemede adresimde var görüþelim bir acý bir çayý mý iç ne kadar boyun var seni bir görüyüm batýk adam seni elinde 10.000 lotla bizimi yönlendireceðini sannettin.. Ver senin kinide alacaðým sana özel 0,31 alýyým... Almayan ipne olsun vermeyende ipne olsun
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Vereyim sana 13 liraya...
11.PNG
gece saat 3......
iki meçzup harici, 18 ziyaretçi.......
geçen ne dediydim size.....
" EN AZ 250 KÝÞÝSÝNÝZ"....
KOZALL.PNGKKKKH.PNG
KOZA ALTIN LA, yarýþýyosunuz, hissedar sayýsýnda.....ÝKÝSÝ DE gece saat 3, kozal ziyaretçi sayýsý. biri hisse.net, diðeri mynet
Tahtasý kapalý ama raðbet çok. Entrikasý bol senet.
Anlamsýz bir þekilde birbirimize laf atýp duruyoruz farkýndamisiniz. Bende ilk defa tahtasý kapalý olupta bu kadar kiþinin hemde hararetli þekilde bir yere varmaya çalýþtýðýný görüyorum. Bundan ne çýkar diye düþündüðümde hakikaten adam iyi sokmuþ ki hazmedememisiz (bende olan bu) hala bir yerlerden biseyler bekliyoruz. Yada birileri Ali Cengiz oyunu ceviriyorda buna alet oluyoruz. (Ndn olur onu da bilmiyorum .) Yarýn gnpwr hol. Mahkemesi var takip edebilecek bilgi verebilecek arkadaþlar olursa seviniriz. Bakalým birbiriyle baðlantý olacak mý.
Yer Ýmleri