Originally Posted by
Mahulli
[
deðerli kardeþlerimiz,Murat doðan ve Deniz nickli beyefendilerin ruh hallerine gerçekten üzüldüm..Sizlerde eskiyi býrakýn son 2 günlük paylaþýmlarýna bakarsanýz,eminim sizlerde üzüleceksiniz.
Ýþte borsa da küçük yatýrýmcý olup,elindeki bir miktar parayýda kaybedince gelinen durum bu oluyor.Bu iki deðerli kardeþimizin bence gidecekleri yer,ruh saðlýklarýný yeniden kazanacaklarý teþekküller veya uzunca bir süre çok iyi dinlenebilecekleri ucuz tatil beldeleri olmalý.Allah yardýmcýlarý olsun.
Sn.MURAT beyin yazdýklarýndan 2 örnek vereyim;
1-Murat Doðan,Ankara da 2500 jeneratörü yerinde ziyaret etmiþ...insan jeneratörü neden ziyaret ederki,hemde 2500...hadi diyelim gitti onlarla sohbet etti,ve bunu günde 5 jeneratörle yaptý...en az 3-4 yýlýný bu iþe vermesi gerekiyor...veya þu da olabilir ayný jeneratörü 2500 kere ziyaret etmiþ olabilir(bu þekil daha akýllýca).
2-Ýki gün önce istinafa kendisinin gitmeyeceðini yazmýþtý...biraz önce istinafa bizlere acýdýðý için gideceðini yazmýþ...bir karar verse .Bence istinafa filan gitme Murat bey....boþver ....istinafýn davayý geri çevirme durumu varsa ,sizi dinleyince iflasý hemen onaylarlar.
Deniz nickli Hocamýn durumu M urat beyden de daha vahim,sadece bir cümle yazayým,baksanýza GENPOWERÝ BEN BÝLE KURTARAMAM...diyor....herkese slm.
Genpower Jeneratörün Ankara Ostim deposu , Gölbaþý Deposu , Fabrika Deposu buralara yapýlan ziyaretlerde hepsi hazýr olup beni karþýladýlar zaten bu depolarda 1500 yakýn hali hazýrda bekleyen 2016- 2017 üretimi jeneratörler vardý.. kalan diðer jeneratörler Ankara Büyükþehir Belediyesinin 2005 ile 2011 arasý ihale ile aldýðý 750 jeneratörden ibaret. kalan 250 adet jeneratörde Belediye , Kaymakamlýklar ve saðlýk ocaklarýnda bulunan Üretimlerdi Ben bunlarý neden dolaþtým anlatýyým mý;
Üretim yýlý tarihi stok numarasý, parti numaralarýný aldým Kýrcý jeneratördeki dolandýrýlan jeneratör lerle ayný mý diye sorguladým karþýma ne çýktý biliyormusun... Ýþte bunu senle paylaþmam GÝZLÝ bilgidir.. çok merak edersen Ýstanmuldaki Hukuk Mahkemelerinde Kýrcý Jeneratör Davasýnýn Dosyasýnýn içinde var .. ... ben birþey yapmýþsam vardýr bir nedeni sayýn yatýrýmcý yapýlmayan hiç bir þey tarafýmýzdan anlatýlmaz yazýlmaz ... Sizinde bizi bir deli olarak yada ruh halimizin bozuk olduðumuzu düþünmüþsünüz ruh halimizin bozuk olduðu doðrudur. En kýsa zamanda dediðinizi yapacaðým Tatile gideceðim özeleþtiriniz için teþekkürler tamda size yakýþýr yaklaþýmlar ve yorumlar !!!
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 10-11-2017 saat: 12:02.
Sebep: imla
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri