GENYH Konsolide 2016/12 Aylýk DÖNEM ZARARÝ -121.843.842 TL
GENYH Konsolide 2016/12 Aylýk DÖNEM ZARARÝ -121.843.842 TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ooo çok zarar açýkladý be
yatýrým tavsiyesi deðildir..
olum . piyasa deðeri 5 milyon zarar 120 ha...ulan siz adam mýsýnýz...demekki muhasebe oyunu bu kadar bariz ha....demekki bi kalem daha önce yaptýgýnýz gibi 250 de olur mu...olur elbette....bu rakam niye 1 milyar deðil yahu 2 milyar falann ha ha ha ....
hadi ordan. hadi ordan diyorum. yani hass....tirin nazikçesi...
artýk 15 mart da ki mahkeme kararýný bekleyeceðiz..
baðýmsýz denetim görüþünden alýntýdýr..
Ýþletmenin Sürekliliði
Bu finansal tablolar iþletmenin sürekliliði ilkesine dayanarak KGK Finansal Raporlama Standartlarý'na göre hazýrlanmýþtýr. Bu ilkeye göre Þirket öngörülebilir gelecekte faaliyetlerini devam ettirecek ve normal faaliyet akýþýnda vadeleri geldiðinde varlýklarýný kullanabilecek ve yükümlülüklerini yerine getirebilecektir.
Her ne kadar Þirket'in finansal tablolarý iþletmenin sürekliliði ilkesine dayanarak hazýrlanmýþ olsa da Þirket'in özkaynaklarýnýn negatif olmasý sürekliliðine ve bu ilkeye dayanarak uygulanmýþ muhasebe prensiplerinin uygunluðuna iliþkin mühim þüpheye neden olabilecek önemli bir belirsizliðin varlýðýný göstermektedir.
Ancak Þirket'in finansallarý üzerinde en önemli etkiye sahip ve faaliyet gösteren tek baðlý ortaklýðý olan Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Þ.'ye 2015 yýlý içinde baþlatýlan haciz iþlemleri nedeni ile faaliyetlerini yerine getirememiþ ve gelir elde edememiþtir. Þirket hakkýnda 29 Nisan 2016 tarihinde verilen iflas erteleme kararý ile hacizler durdurulmuþ ve Þirket faaliyetlerine devam etmeye baþlamýþ, 2016 yýlýnda (32,3 milyon TL), 2015 yýlý hasýlatýndan (21,9 milyon TL) daha fazla bir hasýlat elde etmiþtir.
Ýflas erteleme kararý ile birlikte Kayyum atamasý yapýlmýþtýr. Þirketin yönetimi ve kararlarý þirket Yönetim Kurulu sorumluluðunda devam etmektedir. Kayyum Heyeti þirketi devlet adýna, Yönetim Kurulu'nun vermiþ olduðu kararlarýn, iþlemlerin ve ödemelerin þirketin ilerlemesi ve geliþmesi adýna uygunluðunu denetlemektedirler.
Grup yönetimi, Grup'un sürekliliðini devam ettirme konusunda kapsamlý bir deðerlendirme yapmýþ ve konuyla ilgili finansal ve operasyonel bir takým önlemler almýþtýr. Grup, 2016 yýlýnda yapmýþ olduðu iyileþtirme raporu ve nakit akýþ tahminleri doðrultusunda, alýnan önlemleri destekleyecek nitelikte finansal verilerde iyileþmelerin oluþacaðýný öngörmektedir. Bu koþullar altýnda, Grup yönetimi Grup'un faaliyetlerinin sürekliliði ile ilgili önemli bir belirsizliðinin bulunmadýðýna ve öngörülebilecek gelecek için faaliyetlerine devam edebileceðine inanmaktadýr.
13.03.2017, Ankara
Karar Baðýmsýz Denetim ve Danýþmanlýk A.Þ.
Member Firm of JHI Association
Ali Osman Eflatun
Sorumlu Ortak Baþ Denetçi
Ancak Þirket'in finansallarý üzerinde en önemli etkiye sahip ve faaliyet gösteren tek baðlý ortaklýðý olan Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Þ.'ye 2015 yýlý içinde baþlatýlan haciz iþlemleri nedeni ile faaliyetlerini yerine getirememiþ ve gelir elde edememiþtir. Þirket hakkýnda 29 Nisan 2016 tarihinde verilen iflas erteleme kararý ile hacizler durdurulmuþ ve Þirket faaliyetlerine devam etmeye baþlamýþ, 2016 yýlýnda (32,3 milyon TL), 2015 yýlý hasýlatýndan (21,9 milyon TL) daha fazla bir hasýlat elde etmiþtir.
baþ denetimcinin þirketle ilgili çekinceleri olmakla birlikte ,bu paragrafý beðendim.
ama iþte bilanço fenabankalara borçlar diðer borçlar vs. -291.488.363 öz kaynaðý var maalesef
Yer Ýmleri