Olay öyle olsa tamam da. Ýþ baþka...
Ýþin içinde ya manipülasyon varsa?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski forma baktým burada yazýlanlardan sonra.....galiba arog nick li þu an tam hatýrlamýyorum ama,,,onun m.d. olduðu söylendi...o dönemde þahit olmadýðýmdan kesindir diyemem ama,,,þirketi bir büyük holdinge sattýrmýþ,,,kaynaðýda oradan geçen bir temizlik iþçisi imiþ....yoldan geçen temizlik iþcisinin sözüne inanarak hisse alanlar olduysa alanlar kaybetmeyi hak etmiþlerdir.
Murat muhtemelen evli biridir....acil paraya ihtiyacý olmuþtur,,,bir miktar yukardan satmak için yaptýrmýþtýr bir hareket...o kadar olur yaaa....alým yapan keklerin hiç mi suçu yok ohaber üzerine
Mesut bey kardeþim diyeceðim o ki burada yazan herkes 2 kiþi dýþýnda,fabrikanýn internetteki fotoðrafýna aþýk olarak,bilançolardaki muazzam karlarý görerekhissenin 35.000 li rakamlarý gördüðünü gördüðümüzden,iso da ilk 500 de oluþumlara inanmaya kendimizi zorladýðýmýzdan burda yolunduk...yani ava giderken avlandýk,,,dut kurusuyla keklik avlýyacaktýk,,,avlandýk gerçekleri görmek istemedik,eski bakanlardan kürþat tüzmen burayý terketti,cihan sütþurup 0.50 kuruþa kadar elindeki mallarý bastý,,,hisse almaya çalýþýyorlar dedik,müjdat elinde kalan 2 milyon lotu verdi,,,kendi adamlarýna veriyor dedik....EEEE BÝZE ÝYÝ OLDU....slmlar
dediðim 2 kiþi ise,,,aslýnda onlarda bizlerden farký yok ama son tahlilde her þeyi biliyoruz havasýndalar,,,eh onlar da bize karþý öyle tatmin oluyorlar....napsýn arkadaþlarýmýz...
Onu býrak hisse 10 liraya çýksaydý yine alýrdým. Emin ol sen de alýrdýn. Niye 10 liraya çýkarmadýlar ki sonradan?
çýkarýrlardý tabikii,,,demek gene de insanlýk varmýþ adamlarda....slmlar
Ýnsaf etmiþler yine...
Bu arada Murat Doðan'ý veya herhangi birisini ben de þikayet etmedim...
Son zamanlarda ibini dibini kurcalamadan forumda ciddi alýcý olarak yazýyordu sanki...
Yer Ýmleri