Sn.666 Yani artýk bý cacýk olmaz biþey beklemeyelim mi diyorsunuz. Benim aklýma yatmayan þeyler var hala. Tamam bu adam belesten jeneratör firmasýnýn sahibi oldu. Kendince dünyanýn en büyüðü olmasýna ramak kalmýþtý. Tuttu alavere dalavere çevirdi . Hukuk içinde veya dýþýnda satýþlar yaptý . Ýki hissesini Kottan attýrdý. Ýyide neden. Bir insan böyle büyük bir þirket ve belesten sahip olduðu holdingleri silerki. Alacaðýný almýþ diyebilirsiniz. Ama alabileceði çok daha fazlasý vardi bence. Hem marka deðeri olarak hemde maddi olarak. Ýnsan kendine soruyor neden diye. Herkesin muhakkak bir teorisi vardýr.
Arkadasim "buyuk sirket" kismi yatirimcida birakilan intiba. Sirketinin ne halt oldugunu patronundan daha iyi mi bileceksin? 2013 senesinden bunun ICG'dne alindigindan beri yaziliyor Borsagundem'e ne oldugu. Hatta bazilarini sen koymustum yanilmiyorsam. Kusura bakma, adam sahtekar, niyeti belliydi. Yani keske yatirimcisi bir yolunu bulup kurtarsa (burayi sirke ceviren art niyetliler degil ama, onlarin lotlari onlarda patlasin).
Arkadaþým doðru soyluyosun . Senin bu dediklerine aynen katýlýyorum. Sahtekar üçkaðýtçý. Nasýl aldýðý nasýl kakaladigi belli. De hocam bunlar hala bir þekilde üretim yapýyorlar ve kimse de sen iflas ettin kardeþim ona buna bir sürü borç kakaladin bunlarý odemen içinde iflas masasi kurdum malýný satarlar vs.vs. diyen bir kurum kuruluþ yokmu. Ben buna takýlýyorum þimdi. Adam fuarlara gidip hala nasýl boy gösteriyor. Hiç bir yetkili ndn buna hesap sormaz
Son düzenleme : b-y; 15-03-2018 saat: 22:28.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...91#post1533691
Murat topluyordu. Bunlar hep birlikte Patrona satacaklardi mallarini.
2018'de pek fazla islem yok. 20 bin lot Deniz'den Gedik'e gecmis. Halk Yatirim da 41 bin lotu Is, Ak ve Vakif'tan almis.
Yer Ýmleri