Originally Posted by
ünal
Murat bey; Mahkeme sendeki belgelerin sahte olduðunu düþündüðü için iflas verdi. Sendeki belgeler lehte yada aleyhte, alayý sahte. Yani borç borç mu? Alacak alacak mý? Bir Allah bir Müjdat biliyor. Ha bazý þeyler de iþine gelmiyor sevgili kardeþim. Öyle deðil mi? Mesela O banka borçlarýnýn Kredi varlýk þirketlerine düþtüðünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadýn 5 aydýr? Minik beyinler ve minik ekonomili insanlar þark kurnazlýðý yapar dürüst olmazlarsa, kendileri kaybeder. Kendileri gibi sefil durumda olan bizlere de kaybettirirler. Senin þimdiye kadar 3 senedir yaptýðýn her þey, Müjdatýn ekmeðine yað sürmek oldu. Ha sandviç yemiþsiniz. O sandviçler de ''Bu gün yediðin tatlý hurmalar, yarýn bir yerini týrmalar'' misali olur. Unutma. Allah her þeye hakim, her þeyi gören, duyan ve hesap sorandýr. Büyük sandýðýn Müjdat falan filan, hepsi bir gün toprak olacak. Yüce Yaratan da seni de onu da kaç paranýz vardý dünyada diye sýnýflandýrmayacak. Bu bilanço iyidir. Bu bilanço doðrudur. Þirketten ümidimiz vardýr demiyorum. Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmýþ ise, sen onun önünü açýyorsun bunu biliyorum. Allah evlatlarýna yedirir mi gardaþ? Düþün.. Ha ayrýca bir þey daha diyeyim. Ben bu adama mesaj yazdým. Bilançoyu yayýmla diye. 1 ay olmadý. Ticaret kanunun 247 maddesiydi yanýlmýyorsam. Bizim þirket hakkýnda bilgi almak hakkýmýz. Þayet bu bilanço yayýmýný yapmasa, tekrar bir suç duyurusu dilekçesi yazýlmýþ bekliyordu çekmecemde. Dostun Müjdat'a söyle. Bu da yetmez. Posta yada e mail ile solo bilançolarý da verecek. Yetkisiz yetkisiz her þeye hakim otururken, biz bi haber olmayacaðýz. Gerekirse ex yengenin ellerinden öpüp, onunla ayný yolda koþacaðýz.
Nuri Bey ; Mesela O banka borçlarýnýn Kredi varlýk þirketlerine düþtüðünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadýn 5 aydýr demiþsiniz. Ben size öyle birþey söylediðimi hatýrlamýyorum. Banka borçlarýnýn hiçbiri varlýk fonuna düþmedi düþseydi ilflas masasýna yazý gelirdi... " Senin þimdiye kadar 3 senedir yaptýðýn her þey, Müjdatýn ekmeðine yað sürmek oldu. " elimden gelen buydu Nuri Bey Mesut Beyle siz daha iyisini yapabilirdiniz ne yaptýnýz Müjdata küfür etmekten baþka.. Belki davanda haklýsýn ancak Kendi adamýnýz Deniz Beyi Fabrikaya gönderirken forumlardan Müjdat kardeþine küfür etmek akýllýca birþey deðildi. Biz ancak kendi ekmeðimizi yeriz Nuri Bey sandiwiç filan pek anlamayýz . " Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmýþ ise, sen onun önünü açýyorsun bunu biliyorum." Ben kimsenin önünü açmýyorum Nuri bey Temyize gitmiyorum diye bu kelimeleri ediyorsan haksýzlýk ediyorsunuz bana .. Ben size watsaptan ne yazdým Mesut Kemal Bey iyi bir avukat bulsun dosyayý hazýrlatýn bende imzalayým demedim mi. Sizde bana Dosyayý deniz hazýrlasýn dedin. Deniz kimsenin uþaðý deðil bedavadan neden hazýrlasýn adamýn hakkýný verirseniz adamda iþini yapar. Mesut beyle görüþmemde murat bey benim sizle akçeli iþlerim olmaz dedi. Siz böyle diyorsanýz benim için hava hoþ Yargý herkes için açýk bir kurumdur Nuri Bey Medini cesaretinizi ön plana çýkartýp sizde gideydiniz neden gitmediniz... Buradan yazmak daha kolay deðil mi.. Yapmakla bozmak arasýnda o kadar çok fark var ki siz bozan oldunuz hep.. Müjdat Mesut beye imtiyazlý paylarý veriyim dedimi dedi. neden almadý.. Ýmtiyazlý paylarý alýp müjdatý kapýnýn önüne koyabilirdiniz.. Demekk ki þark kurnazý olan sizlersiniz. Ben bir yatýrýmcý olarak zararlarýmý kurtarmak için olaylarý yerinde görmek için takip ettim hepsi bu .. Hayýrlý günler olsun..
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri