-
Ayrıca sayın halefselef, nazar-i dikkatimi celb eden bir hususu sorayım. Diyorsunuz ki (Söyle diklerini size ve ailene iade ediyorum)Mümkün görmüyorum ama yinede soruyorum. Ünal beyin bu portalda yaptığı tüm eleştiriler Sn.Müjdat Uslu ya yönelik eleştiriler olduğu gerçeğiyle. Siz sayın Uslu musunuz. Slm
-

Originally Posted by
Mahulli
Ayrıca sayın halefselef, nazar-i dikkatimi celb eden bir hususu sorayım. Diyorsunuz ki (Söyle diklerini size ve ailene iade ediyorum)Mümkün görmüyorum ama yinede soruyorum. Ünal beyin bu portalda yaptığı tüm eleştiriler Sn.Müjdat Uslu ya yönelik eleştiriler olduğu gerçeğiyle. Siz sayın Uslu musunuz. Slm
sayın mahulli kardeşim bende aynı soruyu soracaktım isabet oldu becede USLU olması gerekiyor...
-

Originally Posted by
halefselef
Adam gibi konusmazsan yine yasaklanirsin sen kimsin küfür ediyorsun muhatap olmazsın olur biter bana söylediklerinin aynini sana ve ailene teker teker iade ediyorum
Lenovo A6020a41 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arkadaş uslu ailesinden olabilme ihtimali yüksek çünkü sayın ünal beyin bu formda halefselef adlı kişiye yapmış olduğu hakaret küfür içerikli paylaşım olmamış
-
Gnpwr sayfasına bakınca bu halefselefin yamuk müjdat olduğu anlaşılıyor. Çaldığın emekler cayır cayır çıkacak
-
Genyh hissesi;10996 adet almak isteyen olursa...
-
Arkadaşlar, üçkağıtçı ve dolandırıcı olursan evine haciz gelir. Vs.. Laflar yazdı burada. Benim hayatımda evime haciz gelmedi. Ama evine haciz gelen çok dostum oldu. Adam birine kefil olur. Olmaz iş gelir başına. Hacze uğrayabilir. Bu onun namus ve şeref yoksunu dolandırıcı olduğu anlamına da gelmez. Bu atıfları bana yapınca ben özelinden hakaret ettim. Aleni olarak hakaret etmediğim için benim suçsuz yere cezalandırıldığımı düşünüyorsunuz. Ha o da bana küfür etti. adminler maşallah onu görmemişler. Agam burada yazmaya çizmeye devam etti. O müjdat filan değil. Ama müjdatın sandöviççileri ile birlikte hareket eden birisi. Meseleyi büyütmeyiniz. Hepinize selamlar. Cumanız mübarek olsun.
-
Sevelim sevmeyelim. Şirketinde bizim yatırımların da kaderi Müjdat Uslu'nun elinde. Aracı olmaksızın, projeksiyonu nedir? Bizim çıkarlarımızın da temini için ne oluyor ne yapılıyor gibi, Mesut Kemal Ulu beyin görüşmesi gerek. Ben kendisini iknaya çalışıyorum.
-

Originally Posted by
ünal
Sevelim sevmeyelim. Şirketinde bizim yatırımların da kaderi Müjdat Uslu'nun elinde. Aracı olmaksızın, projeksiyonu nedir? Bizim çıkarlarımızın da temini için ne oluyor ne yapılıyor gibi, Mesut Kemal Ulu beyin görüşmesi gerek. Ben kendisini iknaya çalışıyorum.
Aynen öyle. Müjdat uslu'nun ekonominin sallantıda olduğu su zamanda birşeyler yapıp birilerini ikna edip elinde öyle yada böyle çok büyük bir firmayı tekrar tam anlamıyla faailiyete geçirmesi lazım. ülke ekonomisinin bu tarz şirketlerin canlanmasıma ihracata katkıda bulunmasına cok ama cok ihtiyacı var. Umarım hem ülkemiz için hemde bizler için olumlu gelişmeler olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri