-
-

son bir ayda alanlar
-

satanlar
-
Bir Japon atasözü derki toyoki mongo yano taki. ...! YTD
-
Yine bir JAPON Atasözü şöyle der... Kakono Hakırı Sokomoyu Tokası ; Anlamı Şöyledir Ne Kadar Dönersen Dön G.T yine Arkandadır. YTD
-
Yukarıda belirttiğim 2 tane atasözünü ( DENYO LTD Şirketi yönetimi Japonya ) Genpower Jeneratör A.Ş için söylemiştir 2.500.000 € siparişin sonucunda YTD siz siz olun bu Japon'lar bu sözleri söylüyorsa o Japon'lara değer verin ve söz dinleyin Buda benim size son yazım dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım kalp kırdıysam af Ola özürdilerim Hakkı'nızı Helal edin Allah'a Asmarladık 🤔
-
Allah yardımcımız olsun ve inşallah paramızı pula çeviren alavereciler hayatta en sevdikleri ve değer verdikleriyle bedelini öderler dermansız derde düşerler de ben ettim buldum derler şu mübarek günlerin hürmetine.AMİN...
-

Originally Posted by
Murat DOĞAN
Yukarıda belirttiğim 2 tane atasözünü ( DENYO LTD Şirketi yönetimi Japonya ) Genpower Jeneratör A.Ş için söylemiştir 2.500.000 � siparişin sonucunda YTD siz siz olun bu Japon'lar bu sözleri söylüyorsa o Japon'lara değer verin ve söz dinleyin Buda benim size son yazım dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım kalp kırdıysam af Ola özürdilerim Hakkı'nızı Helal edin Allah'a Asmarladık 🤔
Murat bey hayırdır? Pek anlamadım ama artık pes edip satip cikacakmisiniz? Pes etmek demek mi bu?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri