uzun süredir tahtasý açýk ama fiyat olarak tahtasý kapalý gibi iþlem görüyor y.t.d.
uzun süredir tahtasý açýk ama fiyat olarak tahtasý kapalý gibi iþlem görüyor y.t.d.
2 yýldýr beyin ölümü gerçekleþmiþ gibi yatýyor... Yüksek maliyetlilerin ALLAH yardýmcýsý olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
hissede yüksek maliyetli kimse kalmadý. Þütþurup bile satýþ ortalamasý 0,90 kuruþ. hissede o tarihte alanlarýn zararý % 100 hisse çok sýkýþtý yanlýz. olumsuz haberlerde 0,30 kuruþlar test edile bilinir . Yine olumlu haberlerde 0,50 kýrýlýrsa 0,65 kadar hisse çýka bilir. Þuanlýk mahkeme tarafýndan olumlu haber bulunmamakta YTD.
uzun süredir ayný yerde 2 yýldýr bu normal de olacak bir þey deðil bence en ufak olumlu bir geliþmede 1.00 larý test eder gibi duruyor olumsuzluklarý satmýþ gibi görünüyor bundan aþaðýsý zor bence y.t.d.
bundan sonra olabilecek þey ya tahta kapanýr iflas eder yada 1.00 lara doðru yol alýr gibi tahta açýk devam ederse yani olay bu
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Ýletiþim Bilgileri
Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölümü veya Baðlantý Kurulacak Þirket Yetkilileri
Ad-Soyad
Görevi
Görevlendirme Tarihi
Telefon
E-posta
Lisans Belgesi Türü
Lisans Belge No
PINAR USLU
Yön.Kur.Bþk.Vekili
3126413222
info@genyatýrýmholding.com
iSMAÝL AYGEN
Müþteri Temsilcisi
3126413222
info@genyatýrýmholding.com
yatýrýmcý iliþkilerine yeni bir temsilci atanmýþ. Umarým aradýðýmýzda sorularýmýza yanýt alabiliriz.
yatýrým tavsiyesi deðildir..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/601687
Madde 376 – (1) Son yýllýk bilançodan, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamýnýn yarýsýnýn zarar sebebiyle karþýlýksýz kaldýðý anlaþýlýrsa, yönetim kurulu, genel kurulu hemen toplantýya çaðýrýr ve bu genel kurula uygun gördüðü iyileþtirici önlemleri sunar.
(2) Son yýllýk bilançoya göre, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamýnýn üçte ikisinin zarar sebebiyle karþýlýksýz kaldýðý anlaþýldýðý takdirde, derhâl toplantýya çaðrýlan genel kurul, sermayenin üçte biri ile yetinme veya sermayenin tamamlanmasýna karar vermediði takdirde þirket kendiliðinden sona erer.
(3) Þirketin borca batýk durumda bulunduðu þüphesini uyandýran iþaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem iþletmenin devamlýlýðý esasýna göre hem de muhtemel satýþ fiyatlarý üzerinden bir ara bilanço çýkartýr. Bu bilançodan aktiflerin, þirket alacaklýlarýnýn alacaklarýný karþýlamaya yetmediðinin anlaþýlmasý hâlinde, yönetim kurulu, bu durumu þirket merkezinin bulunduðu yer asliye ticaret mahkemesine bildirir ve þirketin iflasýný ister. Meðerki, iflas kararýnýn verilmesinden önce, þirketin açýðýný karþýlayacak ve borca batýk durumunu ortadan kaldýracak tutardaki þirket borçlarýnýn alacaklýlarý, alacaklarýnýn sýrasýnýn diðer tüm alacaklýlarýn sýrasýndan sonraki sýraya konulmasýný yazýlý olarak kabul etmiþ ve bu beyanýn veya sözleþmenin yerindeliði, gerçekliði ve geçerliliði, yönetim kurulu tarafýndan iflas isteminin bildirileceði mahkemece atanan bilirkiþilerce doðrulanmýþ olsun. Aksi hâlde mahkemeye bilirkiþi incelemesi için yapýlmýþ baþvuru, iflas bildirimi olarak kabul olunur.[*]
6335 sayýlý Kanun’un 16. maddesi ile üçüncü fýkra deðiþtirilmiþtir. Fýkranýn deðiþiklikten önceki hali þöyleydi; ‘‘Þirketin borca batýk durumda bulunduðu þüphesini uyandýran iþaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem iþletmenin devamlýlýðý esasýna göre hem de muhtemel satýþ fiyatlarý üzerinden bir ara bilanço çýkarttýrýp denetçiye verir. Denetçi bu ara bilançoyu, en çok yedi iþ günü içinde inceler ve deðerlendirmeleri ile önerilerini bir rapor hâlinde yönetim kuruluna sunar. Önerilerde 378 inci maddede düzenlenen erken teþhis komitesinin önerilerinin de dikkate alýnmasý þarttýr. Rapordan, aktiflerin, þirket alacaklýlarýnýn alacaklarýný karþýlamaya yetmediðinin anlaþýlmasý hâlinde, yönetim kurulu, bu durumu þirket merkezinin bulunduðu yer asliye ticaret mahkemesine bildirir ve þirketin iflasýný ister; meðerki, iflas kararýnýn verilmesinden önce, þirketin açýðýný karþýlayacak ve borca batýk durumunu ortadan kaldýracak tutardaki þirket borçlarýnýn alacaklýlarý, alacaklarýnýn sýrasýnýn diðer tüm alacaklýlarýn sýrasýndan sonraki sýraya konulmasýný yazýlý olarak kabul etmiþ ve bu beyanýn veya sözleþmenin yerindeliði, gerçekliði ve geçerliliði, yönetim kurulu tarafýndan iflas isteminin bildirileceði mahkemece atanan bilirkiþilerce doðrulanmýþ olsun. Aksi hâlde mahkemeye bilirkiþi incelemesi için yapýlmýþ baþvuru iflas bildirimi olarak kabul olunur.’’
Murat bey, yazý karakterinizden kaynaklý olabilir, yazýnýz okunmuyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri