arkadaþlar ben uzun süredir dardaneli de takip ederim. ve marka deðeri ile öz sermayesini korumaya çalýþýyor acaba bizim genpower jeneratör de böyle bir uygulama için baþvursa nasýl olur diye aklýma geldiböyle bir yazýyý da þirkete mail yoluyla gönderdim.
DARDANEL BÝLDÝRÝMÝNDEN ALINTIDIR!!!
Þirketimizin 31.12.2016 tarihli SPK düzenlemelerine uygun mali tablolarý bildirilmiþti. SPK'nun 2014/11 sayýlý ilke kararý doðrultusunda, bu mali tablolarýnda yer alan özkaynaðýnýn -189.792.556 TL olduðu ,Þirketin bilanço dýþý varlýðý ,markasýnýn cari deðerinin 42 milyon usd olduðu dikkate alýndýðýnda SPK düzenlemelerine uygun konsolide olarak hazýrlanmýþ mali tablolarýnda yer alan Özkaynaðýnýn eksi (-) durumunda bir deðiþiklik yaratmadýðý 11 Mayýs 2015 tarihli özel durum açýklamamýz ile bildirilmiþti. Bu tespit üzerine ve yine SPK'nun 2014/11 sayýlý Ýlke Kararý uyarýnca TTK 376.Maddesi uyarýnca bilanço hazýrlanarak ekte sunulmuþtur.
Bu bilanço TTK 376 Md. uyarýnca solo ve Þirketin marka deðerini de içerir olarak hazýrlanmýþtýr. Þirketin hazýrlanan bu TTK 376 bilançosunda özkaynaðý + 77.274.262 TL olarak tespit edilmiþtir. Bu tutar, Þirketimizin 53.281.753 TL olan ödenmiþ sermayesini koruduðunu göstermektedir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
yatýrým tavsiyesi deðildir..

böyle bir yazýyý da þirkete mail yoluyla gönderdim.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri