Originally Posted by
hasanbey
Zer-gen bayi ve fuarlara katýlýyor sosyal medyada Facebook'ta Twitter'da Instagram'da Bol bol fotoðraf veriyor Bunlarýn hepsi yalan mý Boþ boþ konuþan da sensin Sen müjdat tan kaç para alýyor milleti açýklarda millete müjdatýn adamý olduðunu herkes bilsin
SM-C7000 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O resimler yalan olamaz çünkü stok mallarý alýcýsý geldiði zaman satýlýr BAYÝLER TARAFINDAN . Bilançolarda yalan deðildi ne oldu kocaman bir yalan ve bir baktýk ki tahta kapanmýþ... SPK bir yazý yazsana hasan bey Allah aþkýna ben maðdurum bilançolarý gördüm hisse aldým caným çok acýyor ne yapmam gerekli sana ne diyecekler bu üretimlerden de bahset ne diyecekler sana Hasan bey sana gelen resmi yazýyý görünce canýn bir kere daha acýyacak ve bu ülkede yatýrým yaptýðýn için bir kere daha üzüleceksin.. fazla kendini yorma yazý yazmayacaðým Allah'a Emanet seni anlýyorum canýn çok yanmýþ herkese saldýrýyorsun kuduz köpek gibi ancak dikkat et ben kurdum çakallara pabuç býrakmam her þeyim delilli kanýtlý boþ yazmam Ancak Müjdatýn adamý olmayý gerçektende çok isterdim ondan öðreneceðim çok þey var ancak sadece tanýþma fýrsatýmýz oldu.. ytd
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri