Originally Posted by
Murat DOÐAN
Ben Murat Doðan Genyh hissedarý kimseye hisse aldýrmadým tam tersine inandýðým davamýn peþinden gittim þirketin halen hissedarýyým mkk çýktýmý gerek duyarsam mahkeme kararýndan sonra burda yayýnlamaya hazýrým . Þirketin adamý diyorlar ya bana o diyen þahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarýna baksýn þirket Hakký'nda ne demiþim gitsin SPK raporuna baksýn ne talep etmiþim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararýný beklemeden kottan atmalarý biz yatýrýmcýlara saygýsýzlýk yapýlmýþtýr . Yarýn mahkemede hakim derse þirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Þirketin iðleþtirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldýðý bu kararla kime Nasýl bir açýklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamýnda hazýrlanacak ara bilanço ve bilir kiþi raporlarýný görmek lazýmdý . Bu karar adalete saygýsýzlýktýr . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracaðým SPK yazdýðým yazýnýn cevabý gelince bende yargýya gideceðim . YTD Allah ým sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sýðýnýr senden yardým diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatýnda hesap sorulmasýný senden niyaz ederim .
Yer Ýmleri