davacý vekili raporu ret etmeseydi bugün tahtamýz açýk kalacaktý ortada iflas olmadýðý için Müjdat alacaklara teminat verip ya ortak bulacaktý böylelikle þirketin %50 si yine onun olabilirdi þimdik þirketin %100 risk altýnda bizi tanýyan hiç yok Genyh olarak ☹
Davacý vekili dediginiz Genpower'ýn avukatý mý? Neden rapora itiraz etti? Hangi rapora itiraz etti, 115milyon lira karda görünen rapora mý?
Alacaklýlar neden itiraz etti?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunlarýn cevabýný ayýn 10 unda mahkemeye gelirsen öðrenirsin sayýn Mesut herþey hazýr olmuyor sen hem bana müdahil oluyorsun hem soruyorsun hemde çözüm adýna fazla bir gayretini görmüyorum sadece çevrendeki bilgileri toplayýp oturuyorsun kafanýzý kaldýrýn artýk kimin hissesi fazlaysa o daha çok gayret göstermeli yarýn avk tutsak para gerekli olsa bir kuruþ çýkmaz çünkü davanýzda samimi deðilsiniz ancak küfür etmeyi alay etmeyi biliyor bazýlarý , o kiþiler mesaj atmaya devam etsin deliller çoðalýyor hakaret suçundan savcýlýða gitmem an meselesi bir mesaj daha gelsin o kiþileri savcýya teslim edeceðim .
Birþey yapmayýp oturduðumu nerden çýkardýn?
Siz niye þirketin iflasýný istiyorsunuz, nam-ý diðer arog...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
!!!kimin hissesi fazlaysa o daha çok gayret göstermeli!!!
Bende tam olarak bunu düþünüyorum siz çok büyük rakamlar içermeyen hisse miktarý ile davaya müdahil oluyorsunuz %17 si elinde olanlar olmuyorlar (?) bugüne kadar o isimlerin Müjdatla baðlantýsý olmadýðý söyleniyordu MKU nun düz mantýk 600 bini gitti ama umursamýyor ne davaya müdahil oldu nede genel kurul çabasý oldu sadece sabah bu forumda M K ULU izleyici vardý tabi buda kendisiyse(?) Sn. Murat Doðan sizde hem Müjdatla hemde diðerleriyle baðlantýlýsýnýz ve tüm mali konularý kuruþlu rakamlara kadar biliyorsunuz. Ben kimin kiminle olduðunu anlayamadým...
Sayýn MKU genel kurul konusunda giriþimler yaptý Hakký'ný yemeyim ancak iþini yarým býraktý yargýya gitmedi belkide gitmiþtir benim haberim yok gittiyse yazsýn buraya bilelim ancak benden SPK raporunu talep etti çünkü raporda Müjdat uslu genpower jeneratörü nitelikli 5.5 milyon dolandýrdýðýndan ve genpower jeneratörün sermayesini azalttýðý için dava açacaktý SPK 30 nolu tebliðinde belirtildiði þekilde SPK haftalýk bülteninde yayýnlandý zaten ben raporu göndermedin ancak kendisi samimi olsa Ankara 35 TL gelir müdahil olur dosyayý alýr gereðini yapardý bunlar samimi deðil arkadaþlar
Yer Ýmleri