23. maddesinin 1. fýkrasýnýn "Ortaklýðýn faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sýkýntýsýna düþmüþ olmasý" þeklindeki (d) bendi kapsamýnda uyarýlmasýna,
ayný madde yi bize karþý kullanýyor borsa dýþýna itmek için ama baþka bir þirkete karþý ayný madde uyarýlmasýna diyor iþte çifte standart
Arkadaslar zamaninda 1000 lot genyh almistim 1.50 fiyattan 3 sene oldu neredeyse unuttum gitti bir bakayim dedim borsadan cikmis simdi ne olacak bizim 1000 lot hisse tamamen gittimi yani bu hisseye para yatiranlarin durumu ne olacak bilmedigim icin soruyorum bir bilen yazabilirmi
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MAHKEME SÜRECÝ ÝÇÝN WHATSAPP GRUBU AÇILMIÞTIR..
muratdogan7887@gmail.com
adý :
soyadý :
email:
tel :
hisse adeti :
isteðe baðlý adres:
bu bilgileri maile ulaþtýrmanýz ve ant bendini onayladýðýnýzda gruba üye olup mahkeme sürecini öðrene bilirsiniz...
murat doðan
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Whatsap üye sayýsý 18 olmuþtur elinizde genyh hissesi varsa yargýya gidilecektir.
Gruba üye olmanýz sizin çýkarýnýzadýr . Ytd
bilgilendirmedir..
Murat doðan
WHATSAP GRUBUNA ÜYE OLAN ARKADAÞLARINIZ MAHKEMENÝN 1 VE 2 CELSE TUTANAKLARINI OKUDULAR BÝLE ...
BÝZDE YALAN DOLAN YOK GELÝN KARDEÞÝM VARSA HÝSSEN BÝZE KATIL ..
MURAT DOÐAN
muratdogan7887@gmail.com
öncelikle murat doðan bey spk ile gen grubu arasýnda iliþkilerin düzelmesi gerekiyor baksana spk gen grubu hariç hiç bir tahtayý bu gerekçeyle borsa dýþýna itmemiþ yani onlara gelince þapur supur bize gelince yok bu olmaz onlara varda bize niye yok
23. maddesinin 1. fýkrasýnýn "Ortaklýðýn faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sýkýntýsýna düþmüþ olmasý" þeklindeki (d) bendi kapsamýnda uyarýlmasýna,
bakýn borsa dýþýna çýkarýlma gerekçesi bu iyi de kardeþim ötekini niye uyarýyorsun da buna gelince gen grubuna gelince direk uyarmadan borsa dýþýna atýyorsun þimdi bu hak mý hani nerde adalet
Son düzenleme : meteak; 13-05-2017 saat: 21:07.
Yer Ýmleri