sivas taki, madýmak otelinin sanýklarý bile gidip, ceza zamanaþýmýndan yararlandý bu ülkede.
þikayet , dava, ceza zamanaþýmý var.
2016 yýlýnýn baþýndan beri karar denetim baðýmsýz þirketi hazýrlýyor bilançolarý ve her hazýrladýðý bilançoda borca batýklýk artýyor du en son 12 aylýk ta zirve yaptýrdý rekor kýrýldý tarihi rekor zarar rekoru yani bir baðýmsýz denetim þirketi çalýþtýðý þirketi böyle gösterir mi ekmek yediði tekneyi batýrýr mý bilemem ama bu iþler garip iþler
5 milyonluk davanýn harcý ne kadar sordunuzmu... 85 bin lira.
peki vekalet ücreti ne kadar.
zaten 104 milyon borçlu oldugunuzu söylemiyorum bile.
2017 yýlýnýn 3 aylýk bilançolarý gelmedi karar baðýmsýz denetim þirketi hazýrlamadý yada karar baðýmsýz denetim þirketinin varsa alacaðý olan parayý ödememiþ olabilir yönetim bilemeyiz yada son verilmiþ olabilir iþine baþka bir denetim þirketi ile anlaþacaklar her ihtimal var bundan sonra
yada nasýlsa borsa dan çýktýk gereksiz deyip hazýrlamamýþ olabilir ler de çünkü baktým sadece 3 aylýk bilançosunu gönderen bir gediz var baþka da yok
Son düzenleme : meteak; 18-05-2017 saat: 02:31.
özel durum açýklamasý gelmiþ genpower jenaratörün iflas davasý ile ilgili
eksikliklerin giderilmesi için mahkeme 7 haziran tarihine ertelenmiþtir diye özel durumlar spk nýn orda yazýyor borsa dýþý þirketler bölümünde
http://www.spk.gov.tr/apps/ofd/OzelD...ubmenuheader=3
Son düzenleme : meteak; 18-05-2017 saat: 15:31.
spk bugün müjdat kardeþime ceza vermiþ yine.
5.5 milyon parayý, gidip kendi kendisinden tahsil etmeye çalýþmadýðý için. gidip kendi kendisini, savcýlýða þikayet etmediði için. tam da 6 aylýk sürenin bitiminde.
337 bin lira müjdata, 27 þer bin lira diðer dört yönetim kurulu üyesine.
Yer Ýmleri