Umudunuz yoksa bu senet hakkýnda niye boþa nefes tüketiyorsunuz?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umudunuz yoksa bu senet hakkýnda niye boþa nefes tüketiyorsunuz?
Milyar da 1 de olsa. O kadar para kaybedince 101 oynamak yerine arada bir bakior insan. Seni bu neden rahatsiz edior. Mutemadiyen 3 senedir kagit hakkinda olumsuz ne yazdiysam patronun adami dediler bir sürü seyler.. Tahta kapanmis hala ayni terane. Sizdeki kafayi anlayamiyorum ? Ytd.
Beni bu, niye rahatsýz etsin, Meteak?
Sen boþver onlarý, ne biliyorsan yaz, ne derse desinler...
Artýk kayýplarýmýzýn acýsýnýn yanýna ümitsizliðmizin hüznünü de ekledi bu genyh ve spk yönetimleri.Böylesine yer etmiþ bir kurumsal markanýn batýþýný siyasilerimizde boþ izler durumda maalesef.Hem yatýrýmcýlar hemde ülke için kayýp.
LG-H960 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-H960 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aklýma daha önceden iflas ettirilen þirketler geldi bunlardan biri köytaþ tekstil bir ara nazilli giriþimcileri þirketi canlandýrdýysa da sonradan þirket yine battý iþe yaramadý yani hatta bu grup 2013 yýlýnda köytaþ ýn fabrika binasý ve arazisini icradan iflas ettiði için halkbank a kalmýþ bir arazi ve binasý halkbank tan satýn alýp 8 milyona satýn almýþlar asýl deðeri belki 40 milyon ama halkbank ýn satýþ fiyatý 8 milyon sonra bunlar bu araziyi nemi yapmýþlar A V M yani ALIÞVERÝÞ MERKEZÝ haline getirmiþler herþey AVM için miþ belki bu genpower içinde geçerli büyük bir arazi 220 dönüm 220000 m2 tam alýþveriþ merkezi olur o yüzden umut kalmadý jenaratör gider yerine AVM gelir gibi görünüyor uygulanan devlet politikalarý da buna müsait zaten devlet te AVM istiyor batýrýn diyor böyle firmalarý AVM açalým her yere diyorlar
yine uzel makine ayný gibi duruyor onun da arazisi 110000 m2 miþ tam avm lik yani boþ yere batýrýlmamýþ oda AVM olmak için bu hesaplara girilmiþ görünüyor yani yakýn zamanda hatta 15 20 yýl öncesinde iflas etmiþ þirketlere baktýðýmýz da arsalarý fabrika binalarý hep AVM olmuþ durumda
ne diyelim haram zýkkým olsun bizim hisseleri deðersiz hale getirenlerin kursaðýnda kalsýn
Son düzenleme : meteak; 29-05-2017 saat: 22:09.
Mantýklý gelmiyor deðil .pp
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce bahsetmiþtim organize sanayi giriþinde devasa genpower jeneratör panosu vardý artýk yok demiþtim 3 km. içerde yazýyordu. Kaldýrýlmýþ belki fabrika binasýndanda adý söküldü . Müjdatýn hesabý ne olursa olsun biz kaybettik ne yazýk ki.
Yer Ýmleri