Yazik oldu yatirimcisina. Onlarin hepsini 10 liradan okuturdunuz 1 milyon kumarbazin girdigi yerde. Polarin batak balati bile 17 lira olmus 20 kurustan.
Gerci 10'a kadar bekleyemezdiniz de, en azindan 2-3 liradan giderdi.
Yazik oldu yatirimcisina. Onlarin hepsini 10 liradan okuturdunuz 1 milyon kumarbazin girdigi yerde. Polarin batak balati bile 17 lira olmus 20 kurustan.
Gerci 10'a kadar bekleyemezdiniz de, en azindan 2-3 liradan giderdi.
Maalesef dediðiniz dogru. Adam bizlere göstere göstere çaktý. Genyh taký hisseleri bý guzel kakaladi. Yalnýz gnpwr hol. Ýle ayný iþlemi yapamadý. Fýrsat bulamadý sanýrým. Pat diye atýlacaðýný tahmin edemedi. Yoksa 60 milyon gibi bir hisse vardý rahat rahat verebileceði. Kansýzlýk baþka bir olay ...
Denizli cam ýn tahtasý niye açýk kaldý oda ayrý bir sorun
https://www.google.com/amp/s/www.bor...etleri/1528445
Bunlarý borsaya alarak göz göre göre insanlarý dolandýrmaktan sadece patronlar mý suçlu.
Hepsinde ne yazýyor. Patronlarý krallar gibi yaþamaya devam ediyor.
Ne güzel bir duzen. Yiyen yiyene.
Daha yazýlacak çok þey var da. Baþ belaya girer. Yel degirmeniyle mücadele etmenin bir anlamý var mý...
Þu bir gerçek ki hisseler borsada olsaydý çok yüksek fiyatlarla iþlem gorebilirdi. Bu durumda Müjdat efendi bizden daha fazla zararda (kardan zararda) sürekli yolacagi ky yok artýk.
Hisseler borsada olsaydý, demekkl hisse batýk olmayacaktý,batýk olmasaydý,þu anda dediðiniz gibi çok iyi bir fiyatta olacaktý..Ama olmadý,bundan sonra olurmu,bir kaç ay önce yazmýþtým, gün doðmadan neler doðar diye,onu yazarken birazcýk umudum vardý,þu an umudum biraz daha çok.
Neden olmasýn.... Selamlar
Sayýn Balmu, Sayýn Mahulli, Müjdat beyin, dostunun arkadaþý eðer böyle bir yazý yazmýþsa Mahulli Bey Müjdat beyin, GENYH hakkýnda kesin birþey öðrenmiþtir . Ancak þöyle bir þey var Müjdat bey, benim telefonumu engellemiþ ancak ticarette küslük olmaz hem kendi adýma hemde yatýrýmcýlar adýna faydalý olacaksa el sýkýþmaya hazýrým Ýstanbul' daki davaya da katýldým Müjdat beyin Avukatýnýn GENYH ile ilgili kendisini o yönde niyetli göremedim vb.. konular hakkýnda ancak belki imana gelmiþtir. Hem kendi adýna hemde yatýrýmcýlar adýna güzel geliþmeler olur. Herkes helalleþir.
Bu arada Müjdat beyin yetkili servislerinden birisi benim çalýþtýðým iþ yerinin jeneratörünü bakým için götürmüþ Fabrikaya yerine küçük bir
Genpower jeneretör getirmiþ konuyu araþtýrýyorum" Okul Aile Birliði Jeneratörü sormuþ yetkiliye fabrikada kabinler deðiþti denmiþ" halbuki jeneratörün özellikleri farklý biri 100 kw Diðeri 500 Kw a bu dosyanýn altýnda da siz çýkarsanýz sizin adýnýza üzüleceðim Herkes Okula Jenerataör Baðýþlarken Bir Yetkili Servisin Okulun Jeneratörünü DEÐÝÞTÝRMESÝ doðru kabul edilemez. Okulun jeneratörünü yerine Konmasý için rica ediyorum. Müteahhit firma tarafýndan okula yaptýrýlan Jeneratörün Kaydý ve özellikleri Ankara Valiliði Milli Eðitim Müdürlüðü iNÞAAT BÖLÜMÜNDE KAYITLARI VAR . Gereði Yapýlacak herhalde Emniyet Güçleri tarafýndan . Sayýn Mahulli, Müjdat Beyin arkadaþýný görürseniz bu olaydan da bahsetin Lütfen Jeneratörü Teknik Servis Okula Getirsin Yakýnda Ýnceleme Baþlatacaðým Yoksa .. Murat DOÐAN
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 15-12-2020 saat: 02:49.
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri