Originally Posted by
deniz4837
666 sana dava açacaðýmý söylemedim... " dileyen olursa, senden nasýl tazminat alacaklarýný" açýklarým, yol gösteririmm, dedim. ama burdakilere, salla dur, kimsenin umurunda deðil....son mesajýmda da kendilerine dedim..bir tek METEAK sana cevap vermiþ.
müjdat kardeþime, toplamda 426 bin, cezadan nasýl yýrtacaðýný 2 cümleden ibaret bi þekilde açýklayan " HUKUK DEHASI ( anýlan kiþi kendim oluyorum, övünmek gibi olmasýn), senle uðraþmaz dava da....
MESUT KEMAL ULU, 3-5 LÝRA için senle uðraþmaz da demiþim. BAK DAHA ÖNCEDEN YAZDIKLARIM AÞAÐIDA:
3 üncüsü, çok bilmiþsin. Þu olursa bu olur falan filan....diyosun , iyi hoþta.....hani o 370 bin törkiþ lira var ya....müjdat kardeþim, o parayý kesinlikle ödemez. ödetemezsin... sistemde açýk var.
4 üncüsü, mesajýn silindi diye üzülme, belki birileri senden þikayetçi olmak ister felan diye, ben o mesajýn ekran görüntüsünü aldým. isteyen herkese, senden 5 kuruþ dahi para harcamadan, nasýl tazminat alacaðýný açýklarým...
iþin aslý, ben sana, 370 binde kurtulma yolunu, birebir anlatmýþtým bu mesajda. savcýlýða gitsen, aynen yukarda yazýlanlar gerçekleþecekti.
çünkü, güzel kardeþim.... anayasal haklarýn var. hem senin var, hemde soyadý USLU olan diðer yönetim kurulu üyelerinin var.
" HÝÇ KÝMSE, KENDÝNÝ YADA YAKINLARINI ZORA DÜÞÜRÜCÜ BEYANDA BULUNMAYA ZORLANAMAZ"
Yer Ýmleri