enki yuan deðer kazanýyor ama haftalardýr ???
enki yuan deðer kazanýyor ama haftalardýr ???
power o iþ o kadar basit deðil..
Þaban þener þen filmlerini izleyenler hemen hatýrlar..
Yanaðýný okþayarak caným cicim derken birden tokat atar..
EM ler ile büyük güçlerin iliþkisi buna benzer..
Efendi köle düzeninde her ikiside birbirine muhtaçtýr..,
https://www.youtube.com/watch?v=nBtVJj_qiPs
iþte bu kafa yýllardýr ABD yi ve altyapýsýný zayýflattý,iþte TRUMP'ý bu halk bu iðrenç düzeni yýksýn diye getirdi. 195x li yýllarda milli gelirin %12'si altyapýya harcanýrken obama rezili döneminde en son %2'lere kadar düþtü. bugün ABD altyapýsý çok çok eskidi,iþte TRUMP buna tepki olarak oy aldý. Halk uzakdoðu ve meksikaya giden iþler için çok çok kýzgýn. Çin'i TRUMP önce fikri mülkiyet haklarý ile vuracak.
Trump bir kez daha kendi seçmenine ihanet ediyor
https://www.dunya.com/kose-yazisi/tr...-ediyor/398630
ABD'de geçen ay çekirdek enflasyon bir parça yükseldi ama bu sefer ücret artýþlarý boynunu aþaðý büktü..Enflasyon iþleri biraz sakat gözüküyor..bakalým zamanla fiscal tedbirler bir iþe yarayacak mý?
https://www.frbatlanta.org/chcs/wage...r.aspx?panel=1
ÇÝN kredi deðerlendirme kuruluþu Dagong ekonomik yetersizlikleri gerekçe göstererek ABD'nin kredi notunu A+ dan BBB+'ya düþürdü..
Görünümünü ise negatifte býraktý..bu durum ilerde daha fazla not düþürebilirim anlamýna geliyor..![]()
Yer Ýmleri