Bir Amerikancý olarak Çin'den nefret ediyorum. AB'den nefret ediyorum,özellikle Almanya. Rusya ile sorunum yok.
Bir Amerikancý olarak Çin'den nefret ediyorum. AB'den nefret ediyorum,özellikle Almanya. Rusya ile sorunum yok.
Millet dolar euro almaya korktukça bunlar dahada gidecek düþsün alsak diyenler 4 üzerinden alýrlar artýk.
Bir nihilist olarak katýlýyorum
Hele ki bu komik haber müteakip
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/ger...ciyor-40782426
Yoruma korum :
Ýþsiz bakkal þeyi tartar
Ula var ya yazmiyim diyom da
Bu hikayenin kedisi bile
Algisal yaratýcýlýkta. Üstteki foto dakilerden rank olarak üstte bea
http://m.hurriyet.com.tr/gundem/kedi...-oldu-40782368
Hep derim zate
Ya kedi, oðlan Doðurursa sa sa sa , sa bile. Þarkýsý
When a cat, bear a son
Son düzenleme : Moruk; 23-03-2018 saat: 21:14.
USD
Rayýna oturdu..
Dow düþüyor çýkýyo
Parite çýkýyo düþüyor
Parite düþüyor yine çýkýyo..
EM paralarý içinde bire bizim ki böyle..
3,82 den üç ay taþýdým, tam yükselmeye baþladý mal bulmuþ maraba gibi 3,86 dan sattým. Oysa taþýma maliyetim 3,91 e denk geliyordu. Ýnsaný ya düþerse bi üç ay taþýtýrmý korkusu sarýyor. Baktým geri gelmiyor bu kez de ALLAH kahretsin yükseliþi kaçýrýyorum diye 3,91 den aldým. 5 gün sonra 3, 9450 den sattým. Meðer keriz silkelemiþler. Düþtüðüm dala geri bugün 3,96 dan bir daha bindim, bu kez ne zaman düþeceðim bakalým. Gün içinde ,95 lere indikçe kalbimde ritim bozuldu. Þu anda 3,99 keyif kahvesi içiyorum. Gece nasýl uyuyacaðým, hafta sonu ya bir maraz çýkarsa diye keyfim kaçacak.....
canavarlar dünyayý ele geçirebilir...
yatýrým tavsiyesi deðildir, baþka biþeydir...pP...
soros moros, eskiden þoparlar sanatçýlýk yapardý, o hesap...keko hepsi...
Þu sýralar ABD bonolarý güvenli liman oldu, altýnda güvenli liman oldu..ama dolar güvenli liman olamadý henüz..normalde dolarda güvenli limandýr..ancak baþta YEN, sonra CHF ve EUR havuza katký koyan paralardýr..bu paralar baktýlar ki havuzun suyu kirleniyor, ülkelerine geri dönerler..o yüzden ben þahsen DXY'i tutuyorlar derken bu geri çekilme olayýnýda hesaba katmak gerekir diye düþünüyorum..yani bileþkenin vektörel olmasý gerekebilir..kýsacasý hangisi hangisidir fark edemiyorum þu sýralar..
Ancak abartýlý bir örnek olabilir ama ben bu olayý tsunamiye benzetiyorum..denizin geri çekilmesi gibi, YEN, CHF,ve EUR önce geri çekilir..sonra USD þlap diye kýyýlarý vurur..tabiki bu en kötü senaryodur, ancak olayýn geliþim sýrasý böyledir sanýyorum..
O yüzden USD bu tip olaylarda rayýna oturur mu, emin deðilim..
Yer Ýmleri