Tatile çýkdý oç
Tatile çýkdý oç
Bütün üç kaðýtçý patronlara ders olsun. Bütün sessiz ky lere örnek olsun. SPK artýk düzelmeye baþlýyor. TRNSK a usulsüzlüklerinden dolayý mart ayýnda kesmeleri gereken cezayý kesmemiþlerdi. BÝMER ve CÝMER e þikayetlerim sonuç verdi. Cezayý yediler. Benden üttükleri paranýn en az 2 katý.. Üçkaðýtçý ya da beceriksiz patronlarý BÝMER ve CÝMER e þikayet edin, yeni SPK ya yardýmcý olun. SPK ya mail den daha etkilidir. Zira üst makam kayýtlarýna giriyor. Ýsteseler de istemeseler de iþlem yapmak zorunda kalýyorlar. Cumhurbaþkanýmýz Borsanýn adam olmasý için çok dikkatli çalýþýyor. Zira BÝST in dünya çapýnda hedefleri büyük. Ýntikamýnýzý alýn. Devletimize yardýmcý olun. Asalaklar temizlenmeden düzelmeden BÝST de adam olmaz. Susan zulmü hak eder. YTD
Kapanýþta 0.18'i kaldýrmýþlar, millet nerelerde?
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
50000 lot 0.15 maliyetle aldim yukseleck diye kiyip satamadm 2 defa yukseldi bu sefer 0.21 den vedalasirim
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa Yönetim Kurulu 11/08/2016 tarihinde, Paylarý Borsamýz Kolektif Yatýrým Ürünleri ve Yapýlandýrýlmýþ Ürünler Pazarý'nda iþlem görmekte olan Egeli&Co Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. (Þirket) ve Borsamýz Ana Pazarý'nda iþlem görmekte olan Egeli&Co Yatýrým Holding A.Þ. (Holding) ile ilgili olarak,
Þirketin sermayesinin tamamýna sahip olduðu EGC Enerji Çözümleri A.Þ. paylarýna iliþkin alýnan ihtiyati haciz kararý ile söz konusu paylara iliþkin ilmühaberlerin fiziken icra dairesine teslim edilmiþ olmasýnýn, söz konusu paylarýn Þirket aktifinin %71'ine tekabül etmesi ve bu hususun Þirketin faaliyetlerinde ve finansal yapýsýnda önemli derecede belirsizlik oluþturmasý,
Þirket sermayesinin %82,8'ine sahip olan Holding'in aktifinin %78'inin Þirket paylarýndan oluþmasý, söz konusu ihtiyati haciz iþleminin Holding'in faaliyetlerinde ve finansal yapýsýnda önemli derecede belirsizlik oluþturmasý,
Holding'in 22/02/2016 tarihinde sermaye kaybýný gidermesi ve özsermayesini güçlendirmesi; 20/04/2016 tarihinde ise sermaye kaybýný gidermesi konusunda yeniden uyarýlmasý, geçen süre içerisinde Holding'in Borsamýz uyarýlarýna konu hususlarda bir iyileþme saðlayamamasý
hususlarýný dikkate alarak, Þirketin ve Holding'in Kotasyon Yönergesinin 35. maddesinin 1. fýkrasýnýn (d) bendinde yer alan "…faaliyetlerini etkileyecek derecede icra takibine ya da hacze maruz kalmasý" þeklindeki hüküm kapsamýnda, ayrýca Holding'in Kotasyon Yönergesinin 23. maddesinin 1. fýkrasýnýn (b) bendinde yer alan "Borsa tarafýndan … alýnacak kararlara uyulmamasý…" þeklindeki hüküm kapsamýnda paylarýnýn Yakýn Ýzleme Pazarýna alýnmasýna ve pazar deðiþikliðine iliþkin Yönetim Kurulu kararýnýn alýnmasýndan itibaren izleyen iþ günü seans sonuna kadar paylarýn iþlem sýrasýnýn kapalý kalmaya devam etmesine ve ikinci iþ gününden itibaren paylarýn Yakýn Ýzleme Pazarý'nda iþlem görmeye baþlamasýna karar vermiþtir.
Bu çerçevede Þirket ve Holding paylarýnýn iþlem sýrasý 12/08/2016 tarihinde de kapalý kalacak ve 15/08/2016 tarihinde Yakýn Ýzleme Pazarý'nda iþlem görmeye baþlayacaktýr.
[COLOR="#FF0000"]Sayýn spk yetkilileri; Bistte iþlem gören egcyh ve eglyo hakkýnda,
Borsa Yönetim Kurulu 11/08/2016 tarihinde, aldýðý karar ile egcyh ve eglyo yakýn izleme pazarýna alýnmýþtýr.
Þirketler üzerinde kesin karar ile kaldýrýlan haciz durumlarý olmasýna krþýlýk iþlem sýrasý deðiþtirilmemiþtir.
Yatýrýmcýlarý koruma amaçlý bu kararýn tekrar gözden geçirilmesi saðlýklý olacaktýr.
Bu konuda þirket yetkilerinden ayrýntýlý bilgi edinilmesi uzun sürelerden beri bizleri madur eden bu yapýnýn ortadan kalkmasý,
biz küçük yatýrýmcýlarý sevindirecek ve borsa istanbula olan güveni tazeleyecektir..
Önemle arz olunur.
saygýlarýmýzla..
https://www.bimer.gov.tr/
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null
Kimse üþenmesin göndersin
sevgiler..
ben gönderdim
Yer Ýmleri