şu tavanı bozarlar diye hala ümidim var ))) bugün olmazsa yarın vermezler diye düşünüyorum çünki. çıkış için haber olmadığı gibi bir haberden dolayı da düşmedi. lannnn egeli sana yorduğum kadar kafayı okulda yorsaydım şimdi profff dum.
şu tavanı bozarlar diye hala ümidim var ))) bugün olmazsa yarın vermezler diye düşünüyorum çünki. çıkış için haber olmadığı gibi bir haberden dolayı da düşmedi. lannnn egeli sana yorduğum kadar kafayı okulda yorsaydım şimdi profff dum.
Siz dik durdukca bunlar cildiracak
Ne yapacaklarini bilemiyorlar neden zaman daraliyor
Tabandan korkmayinbu tahta 30 haziranda 0,21 de 4150000 lot satis koydu herkes gordu ne oldu 1 ay sonra 0,33 oldu
![]()
Uzun ince bir yoldayiz hersey olabilir ac kurtlari bekliyoruz tahtaya
Yaaa sabir
Son düzenleme : Mesgulum; 02-08-2017 saat: 17:35.
Bu hesaba gore bi ay sonra 0.52insallah zararda olanlar zararlarini cikarir kar' a gecerler. Ben iyimser bakmiyorum
Klasik tan cık ın al gülüm ver gülüm yani cep to cep
Yeni sazan peşinde bulduysa ne ala 2 aylık tatil parası çıktı değilse Antin kuntin e devam
Burdan hareketle şöyle olacak böyle atlayıp zıplayacak diyenlere kiminle dans edeceklerini anlaşıldıysa ne ala
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün milyon lot 0,33 lot almaya meraklı olan lar bugün % 20 aşağıdan kimse almıyor hadi hep beraber şey tannn ın avukatlığını yapalım bit yeniği varmı yokmu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taban da kaç lot kaldı
Mesgulum yarında taban o zaman
Yer İmleri