Elif haným ayrýlmýþ yeni yatýrým danýþmaný tan egeli yi arayýp soran var mý
Elif haným ayrýlmýþ yeni yatýrým danýþmaný tan egeli yi arayýp soran var mý
Ayak oyunlarý tam gaz.Eðer bir trentden söz edeceksek aylýk kapanýþý minimum 0.33 olmalý.Burdan %50 yapmasý lazým yani.Þimdi böyle bir ihtimale raðmen neden gelip bu hisseyi kimse almýyor deðil mi?Yakýn izleme pazarý birazcýkta bu nedenle var.Þirket sahipleri gerekli þartlarý oluþturarak hisse senetlerini bu pazara düþürüyor .Bu pazardaki hisseleri kimse almaya yanaþmýyor ki en büyük haklarýdýr ayrýca.
E tabi böyle olunca yakýn izleme pazarýnda atýyorum 5 yýl tutarak gýdým gýdým senedi topluyor þirket sahipleri .Sonra abra kadapra ahanda þirket düzlüðe çýkmýþ bilançolar patlamýþ,satýn almalar niyet mektuplarý,yabancý ortaklar havada uçuþuyor.Nerde o batýk hisse bir abra kadabra ve herþey ters düz.
Egcyh tahtasý egeli hisseleri içinde þirket sahibinin en güzel toplamýþ olduðu hisse olmalý.Çünkü yakýn izleme pazarýna girmeden öncede ya stabil durdu yada hep düþtü.Altýn vuruþun katmerlisi EGCYH de olmalý.
Ondan sonra bi bakmýþsýn egcyh uzaya astronot göndermiþ yok efendim yeni galaksi bulmuþ.Yardýr yardýr anlat hikayeleri.
Pek tabi sorumlusu bu düzeni bu þekilde kuran sorumlu yöneticilerindir.O nedenle arada bu tip tahtalarda dilekçe hazýrlayýp bir üst makama vermek pek bir iþe yaramaz ki yaramadý da zaten.Atý alan üsküdarý geçti.
Þimdi bu hisse 5 e katlasa e 1 tl.Memnunmuyuz deðiliz tabi.Zaten þurda sayýlý yatýrýmcý var onlarýn en iyi maliyeti 1 tl seviyesinde.E hani bunun döviz bazlý kaybý.Enflasyonu ömründen ömür gitmiþliði.Her türlü zarardayýz.Yani olurda abra kadabra yaparda hisseyi 1 tl ye getirirsen yinede hakkým haram olsun Tamcýk.
Dealer 35 dostum güzel özetledim küçük ekleme
Bence senedi dibine kadar milletin eline yapýþtýrdý yüksekten
Sanýrým herkes hemfikir maliyet ler min 1 tl aþaðý Yok kadar az þimdi býrakýp kaçabilirdi lakin spk ve malum kodese girmek te olabilir çünkü yýðýnla üçkaðt ve mahkeme iþleri var vede muhataplar da mafya
Þimdilerde top çeviriyor gene senet saçýyor yükselip tepe takla geri düþmesi bunu gösteriyor
Dolayýsýyla bizi anca kayyum kurtarýr yada tan cýk iyi sopa yemeli ya devlet ten veya caný yanan bizlerden
Geçmiþte bunun bu Antin kuntin den sopa yemiþliði var onun için þerbetli hala Google da bunun naneleri duruyor araþtýrýlabilir
Allah kurtarsýn deyip bekliyecez lakin hala arada bir çýkýp güzelleme yapanlar hatta senet için çok ciddi iþler yapýyormuþ da yorum yapýp al sat diyenlere þaþýyorum batak þirket 1 masa 2 sandalye ve adi üçkaðýtçý patron
Neyine güvenilip te yorum yapýlýyor ve Nediye güzelleme yapýlýr anlamýyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Düzeltme
Dealer 35 güzel özetlemiþsin diye belirtmiþtim yanlýþ çýkmýþ
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
dealer35 i okuyunca, bu hisseyi alasým geldi! Zannedersin yükselme ihtimali olan bir hisse! Hisse deyip de gerçekten borsada olmayý hak eden kaðýtlara hakaret etmek de istemem. Borsada olmalarý bile ayrý bir garabet.
Kimse de bu yorumlara bakýp, bunlarý bir þeyden sanmamalý. Grafiðine bakýn, sadece düþmüþ. Bin adým geri gelmiþken, senede bir defa iki adým ilerlemesine kimse yükselme demiyordur herhalde. Onu da zaten daha fazla inerek, her sene ayrý bir taban buluyor kendine.
Para kolay kazanýlmýyor, borsada sizin paranýzdan para kazanmak için bulunan kaðýtlar var. Bunlarý az çok tanýmaya çalýþýn ve uzak durun.
YTD
Benim yukarýda yazdýklarýmý okuyupta nasýl bu hisseyi alýn algýsý oluþturduðumu anlayamadým doðrusu.
Biz bir kalpazandan ve onun stratejisinden ve buna destek veren ilgili kurumlardan þikayet ediyoruz yoksa gelin bu hisseyi alýn demek aklýmýn ucundan bile geçmez.
Biz yandýk siz yanmayýn demenin bir çeþididir bu.Ben bu hisseyi ilk 1 tl civarý almýþ ve sonrasýnda 0.90 seviyesinden satýp müstakil bir ev almýþtým bulunduðum bölgede.Þimdi o müstakil eve mütahit 4 daire veriyor.Hisse elimde kalmýþ olsa þu anki deðeri baz alýndýðýnda herhalde yarým daire falan ancak alabilirdim.
Þimdi bu gerçekler ýþýðýnda nasýl bir ketenpeleye geldiðimi sizin takdirinize býrakýyorum.
Alýn almayýn demek bana düþmez bilsem zaten bu hisseyi ikinci kez almýþ olmazdým.Ama piyasamýzda algýlarýn nasýl oluþtuðuna, ilerde olabilecek olan durumlarýn nasýl geliþebileceðine dair öngörümde yukarda yer almaktadýr.
Borsada bu tip hisselerde kazanmanýn bence tek yolu bunun gibi iki masa bir sandalye bir þerketi bizzat kendinizin borsaya kota ettirebilmesidir kanýmca.Ama herkezin ahlak anlayýþýna uymaz.Yiyeceði küfürlerde cabasý olur.Bir anlamda da vatan hainliðidir bu ayrýca.Ýçimi döktüm rahatladým Tamcýk.
Egeli'lerin halen borsada iþlem görüyor olup, sahiplerinin büyük cezalar -uzun süreler hapis dahil- almamasý dahi, bizim borsamýzýn gerçekte bir yatýrým aracý olmadýðýnýn tek baþýna delilidir.
Yer Ýmleri