17:55 için eþleþme ne durumda?
17:55 için eþleþme ne durumda?
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
***EGCYH*** EGELÝ & CO YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.( TTK'nýn 376. Maddesi Kapsamýnda Yapýlan Ýþlemler )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
TTK'nun 376. Maddesi Kapsamýnda Yapýlan Ýþlemler
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
23.08.2017 / 04.07.2017 / 06.04.2017 / 30.03.2017
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayýlý Kararý dikkate alýnarak, TTK 376 ikinci ve üçüncü fýkrasý uygulamalarýna istinaden Þirketimiz Yönetim Kurulu kararý ile onaylanarak 27 Ekim 2017 tarihinde kamuya açýklanan, Þirketimiz TTK 376 bilançosu aktifleri 30 Eylül 2017 tarihli finansal tablolar çerçevesinde gözden geçirilmiþ olup, Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan
TTK 376 bilançosu hazýrlanmasýnda esas alýnan aktiflerin toplam deðerinde satýþ, genel ekonomik durum, þirkete özel geliþmeler ve benzeri nedenlerle deðiþme olmadýðý ve deðerleme sonucunda oluþan fonun gelecek dönemlerde oluþan/oluþacak sermaye kaybýný karþýlamaya yeterli olduðu ve yeni bir TTK 376 kapsamýnda ara bilanço düzenlenmesi gerekmediðine bu durum hakkýnda ortaklarýmýza Kamuyu Aydýnlatma Platformu(KAP)'ta bilgi verilmesi gerektiðine,
karar verilmiþtir.
Kamunun bilgisine sunarýz.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/641715
http://spk.gov.tr/u/?u=ffbd75f2
Eglyo artik egc enerji ayrica girisimden ciktis spk bu gruba hala onay veriyorsa bu olumlu 😂
Tan bnesi ne kadar sabýrlý çýktý yaw arkadaþ.
Böyle hisseler ne diye halka arz ediliyor, spk neden bunu yapýyor anlamýyorum...
eglyo sermaye azaltýmýna gitti
Sermaye tavanýnda indirime gitti. Farklý bir konu.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.21 248.000 korku verecek millet kan agliyor cuma gunu dilek kapilari acikket Allah seni bildigi gibi yapsýn
Sunu unutma ansizin gelebiliriz bir bakmissin lot kalmamis demi
Sayýn
Ýlgi: 30.10.2017 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgide kayýtlý baþvurunuzda Egeli&Co Yatýrým Holding A.Þ.'nin (Þirket) sermayesinin eridiði belirtilerek, Þirket'in geriye dönük sermaye kaybýnýn incelenerek gereli yaptýrýmlarýn uygulanmasý talep edilmektedir. Þirket'in Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda yayýmlanan 17.11.2017 tarihli özel durum açýklamasýnda; "Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayýlý Kararý dikkate alýnarak, TTK 376 ikinci ve üçüncü fýkrasý uygulamalarýna istinaden; Þirketimiz Yönetim Kurulu kararý ile onaylanarak; 27 Ekim 2017 tarihinde kamuya açýklanan, Þirketimiz TTK 376 bilançosu aktifleri 30 Eylül 2017 tarihli finansal tablolar çerçevesinde gözden geçirilmiþ olup, Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan; TTK 376 bilançosu hazýrlanmasýnda esas alýnan aktiflerin toplam deðerinde satýþ, genel ekonomik durum, þirkete özel geliþmeler ve benzeri nedenlerle deðiþme olmadýðý ve deðerleme sonucunda oluþan fonun gelecek dönemlerde oluþan/oluþacak sermaye kaybýný karþýlamaya yeterli olduðu ve yeni bir TTK 376 kapsamýnda ara bilanço düzenlenmesi gerekmediðine; bu durum hakkýnda ortaklarýmýza Kamuyu Aydýnlatma Platformu(KAP)'ta bilgi verilmesi gerektiðine karar verilmiþtir." ifadelerine yer verilmektedir. Diðer yandan, genel hukuk hükümleri çerçevesinde yasal koþullarýn oluþmasý halinde, zarara yol açan iþlemlerde sorumluluðu bulunan kiþiler hakkýnda hukuki yollara baþvurulmasý mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
bimer cevabý geldi hukuk yolu açýk diyor gülermisin aðlarmýsýn
Yer Ýmleri