EGCYH Solo 2018/9 Aylk DNEM KARI (ZARARI): -2653876
EGCYH Solo 2018/9 Aylk DNEM KARI (ZARARI): -2653876
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Spk ve Babakanlk bakanlna,
Konu: 1 ) Egeli & Co. Yatrm Holding A.. ve ( Egcyh) , Egeli & Co Tarim Giriim Sermayesi Yatrm Ortaklg A.. (Egcyo) ve Egeli & Co Enerji Yatrmlar A. yaklak 3 yldr egelico irketlerinin sermaye kayplar ve son alt aydr yaanan denemeyen banka kredilerinin ve sermaye kayplarnn sorumlular olarak ynetim kurulundaki kiilere kk yatrmclarn dava almasnn kolaylatrlmas veya karara balanmas.
2) Egcey irketinin pazar deiiklii konusunun incelenmesi.
3) Egcey irketi 2014 ylnda Egeli Co, giriim irketi Eurasia Enerji'ye 17 milyon TL sermaye aktarm yapld daha sonrasnda Eurasia Enerji Yatrmlar A..'nin, ngiltere meneli, mobil enerji santral kiralama alannda yatrmlar olan General Trading System Ltd. (GTS) irketinin tamamn 8 milyon ABD Dolar karlnda satn alnmt daha sonrasnda sermaye yurt dna ktktan sonra hibir ekilde faliyet raporu vb bilano bilgi verilmemektedir. orta olduumuz irketin sermayesi yurt dnda ve biz kk yatrmclar bu irket konusunda bilgi bekliyoruz maliye bakanl tarafndan bu ilemin ayrntl incelenmesi.
Talep: egeli co grup irketlerinin ziraat bankas, odeabank tan kullandklar kredilerin zamanlar nerelerde kullanld ka taksit dendii veya denmedii, ubat aynda hisselerdeki ykseliten sonra uan hisse toplamak iin hisseler zerinde bilinli ve planl ekilde bask yaratarak ucuz fiyattan hisse toplama niyetleri aratrlmas. ayrntl olarak grub irketlerinin sermaye konusunda alacakalrn tahsilat ve grup irketlerinden ertelenmi alacaklarn tahsilatlarnn konusunda plan veya uyar verilmesi.
8 milyon ABD Dolar karlnda satn alnan General Trading System Ltd. (GTS) irketi hakknda ayrntl bilgi paylalmasn bekliyoruz.
Egcyh/Eglyo/Egcyo yatrmcsym,/ ortaym
egcyo ve egcyh irketlerin denmeyen kredilerin ne zaman kullanld ve nerelerde kullanld,
Sayn spk yetkilileri; Bistte ilem gren egcyh ve eglyo hakknda,
Bu konunun hisseler zerinde bilinli ekilde bask amal olarak kullanld phesi uyandrmaktadr.
Bu konuda irket yetkilerinden ayrntl bilgi istenmesi uzun srelerden beri bizleri madur eden bu yapnn ortadan kalkmas veya Yatrmclar koruma amal bu grub maliye bakanl tarafndan ayrntl incelenmesi gzden geirilmesi salkl olacaktr.
Biz kk yatrmclarn Borsa istanbul ve kurumlara olan gvenini tazeleyecektir..
nemle arz olunur.
sayglarmzla..
http://www.borsaistanbul.com/kurumsa...iletisim-formu
https://www.bimer.gov.tr/
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
herkes hakkn arasn arkadalar bir zahmet kopyala yaptr yapn
15 miydi davas.
Karar ksn da batacak m kacak m anlayalim.
Bu mahkeme srecini ok iyi kullanyor.
Bu termal ruhsatlarn ne yaptlar bilen var m... Geen gn teyze olu devrald iki tane, sadece sondaj 2 trilyon eder diyor.
MTA yapm zaten ihaleden nce sondaj.
Bunun ruhsatlar da byle ise ne yaptlar bunlar!?
Vakti zamannda hisse 1.00 lerin zerinde bize kakaladilar bu haberle...
http://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20181213/0
Sermaye piyasas mevzuat kapsamndaki gayrimenkul dndaki varlklarn deerlemesinde uyulacak esaslar dzenleyen ve 2003/34 sayl Kurul Haftalk Blteni ile kamuya duyurulan 17.07.2003 tarih ve 37/875 sayl Kurul Karar'nn, ortaya kan ihtiyalar erevesinde deitirilmesi gndeme gelmitir. Bu kapsamda hazrlanan “Gayrimenkul Dndaki Varlklarn Sermaye Piyasas Mevzuat Kapsamndaki Deerlemelerinde Uyulacak Esaslar” konulu lke Karar taslanda (Taslak) ne kan konular aada yer almaktadr:
a) Gayrimenkul dndaki varlklarn deerlemesini yapacak kurum ve kurulular saylarak, bu kurum ve kurulular iin asgari lisansl alan bulundurma ykmll getirilmitir.
b) Makine ve ekipmanlarn deerlemesini yapacak kurum ve kurulular ile makine ve ekipman deerlemesini yapacak gerek kiilerin nitelikleri ile uzman kullanmna ilikin esaslar belirlenmitir.
c) zel nitelikteki maddi ve maddi olmayan varlklarn deerlemesinde uzman kiilerden gr alnmas zorunluluu getirilmitir.
) Sermaye piyasas mevzuat kapsamnda deerlemeye tabi tutulacak gayrimenkul dndaki varlklarn yurtdnda olmas durumunda yaplacak kamuyu aydnlatmann esaslar belirlenmitir.
d) Gayrimenkul dndaki varlklarn deerlemesinde uyulacak genel esaslar (sorumluluk, imza, mesleki ilkeler vb) dzenlemitir.
Tm kii ve kurulular Taslaa ilikin gr ve nerilerini 11.01.2019 tarihine kadar [email protected] e-posta adresine ya da Kurulumuza yazl olarak gnderebilirler.
millete faydamz dokunsun
Mahkeme sreci ne oldu
Spk dan bu tan iin nitelikli dolandrclktan savcla su duyurusu yapmasn bekliyorum inallah en ksa zamanda olur o yurtdna kardn para iin bide bunu ieri atsnlar o zaman hereyi daha iyi anlarsn
Yazdklarm beni balad gibi al sat tut tavsiyesi de deildir
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer mleri