-
Alimlarin hepsi yalan dolan 50000 lot satisi aksam 8 de verdim hala gerceklesmedi nasil olabilir bu
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
uzakokyanus
Alimlarin hepsi yalan dolan 50000 lot satisi aksam 8 de verdim hala gerceklesmedi nasil olabilir bu
SM-G925F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
öğlende gider merak etme ve bildiğim kadarıyla en çok yazan önce gidiyor ve yazdıkları yere bağlı mesela 0.32 ye satış yazanlarınki öncelikle gitti.yani alımların yalan olması mümkün değil.
-

Originally Posted by
ceneee
öğlende gider merak etme ve bildiğim kadarıyla en çok yazan önce gidiyor ve yazdıkları yere bağlı mesela 0.32 ye satış yazanlarınki öncelikle gitti.yani alımların yalan olması mümkün değil.
Cevabiniz icim tesekkurler ama dun aksam 3000000 lot beklyrdu alista o yuzden yazmistim yalan diye alislarin
-

Originally Posted by
^^YİGİT BARAN^^
Sabır her şeyin ilacıdır. Maliyeti düşük olanlara ne mutlu, umarım maliyeti yüksek olanlar da nasiplenir bu yükselişten.
İnşallah kardeş
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
uzakokyanus
SM-G925F cihazımdan
Merak etme dostum, 5 dakika sonra 12:55 te o Lotları itinayla alırlar. Eğer sağlam harwket başladıysa hisse 1 lira olduğunda da arkadan izlersin.
-

Originally Posted by
uzakokyanus
Cevabiniz icim tesekkurler ama dun aksam 3000000 lot beklyrdu alista o yuzden yazmistim yalan diye alislarin
SM-G925F cihazımdan
Alımda 400 bin küsür lot var.
Şuan kesin sattınız.
-
-

Originally Posted by
legendrapi
Alımda 400 bin küsür lot var.
Şuan kesin sattınız.
Evet satilmis tum arkadaslara cok tesekkurler yorumlariniz icin 15 den almistim ben ayrildim aranizdan bol kazanclar dilerim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri