Alan sataný görsek toplama mý pazarlama mi anlariz
Alan sataný görsek toplama mý pazarlama mi anlariz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimdi firmayý aradýðýmýzda yatýrým danýþmaný olarak elif pehlivanlý yerine tan egeliylemi görüþeceðiz.😅😅 tan egeli yatýrým iþine el attý deseniz ya.
Açýklamalar
Þirketimizin 04 Aðustos 2017 tarihli Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda üç yýl görev yapmak üzere Tan EGELÝ, Ebru EGELÝ, Egeli & Co Aile Ofisi Yönetim Danýþmanlýk ve Destek Hizmetleri A.Þ. (Gerçek Kiþi Temsilcisi Uður ÖZKAN) yönetim kurulu üyesi olarak, Ahmet Berker ARGUN, Mehmet Cemal TÜKEL Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiþlerdi.
Þirketimizin bugün yapmýþ olduðu Yönetim Kurulu toplantýsýnda; Yönetim Kurulu Baþkaný olarak Tan EGELÝ'nin, Yönetim Kurulu Baþkan Vekili olarak Egeli & Co Aile Ofisi Yönetim Danýþmanlýk ve Destek Hizmetleri A.Þ.'nin (Gerçek Kiþi Temsilcisi Uður ÖZKAN) belirlenmesine oy birliði ile karar verilmiþtir.
Sermaye Piyasasý Kurulu nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 11. maddesi gereðince, yatýrýmcý iliþkileri bölümü yöneticisi olarak görev yapan Elif PEHLÝVANLI'nýn yerine Tan EGELÝ'nin atanmasýna oy birliði ile karar verilmiþtir.
Yine ayrýca Sermaye Piyasasý Kurumsal Yönetim Tebliði hükümleri çerçevesinde komite üyeliklerinin aþaðýdaki þekilde belirlenmesine oy birliðiyle karar verilmiþtir.
• Denetim Komitesi; Ahmet Berker ARGUN (Baþkan)- Mehmet Cemal TÜKEL (Üye)
• Kurumsal Yönetim Komitesi; Mehmet Cemal TÜKEL(Baþkan)- Tan EGELÝ (Üye)
• Riskin Erken Saptanmasý Komitesi; Ahmet Berker ARGUN (Baþkan)- Tan EGELÝ (Üye)
Kamunun bilgisine sunarýz.
Bir haber daha kapta.... Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) "Giriþim Sermayesi*Yatýrým Ortaklýklarýna Ýliþkin Esaslar Tebliði" (III-48.3) "Çeþitli*ve
Son Hükümler" baþlýðýný taþýyan 35'inci maddesi hükümleri* doðrultusunda, Þirketimizin giriþim sermayesi yatýrým
ortaklýðýndan çýkmasý ile* ilgili olarak gerekli iþlemlerin yapýlmasýna ve izinlerin alýnmasýna karar* verilmiþ ve ilgili
duyurular 31.03.2017 ve 14.06.2017 tarihlerinde *KAP'ta*yapýlmýþtý.
**
Þirketimizin bugün gerçekleþtirdiði yönetim kurulu* toplantýsý ile revize edilen "Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý*
Statüsünden Çýkma Kapsamýnda Hazýrlanan Dönüþüm Raporu" ekte yer*almaktadýr.
Kamunun bilgisine sunarýz. *
Þu cuma vakdinde RABBÝM bu adi herife hidayeti nasip etsin ÝNÞALLAH
Bence bin periþan etsin...
Bu hisseyi konuþmak, kötülemek bile ciddiye almaktýr. Biz zarardayýz da yazýyoruz, aman sakýn aldanmayýn bu hisse konusunda kimseye demek lazým.
Geçen yýl geç gönderdikleri bilançodan dolayý spk ceza göndermiþ.... .......................Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK) tarafýndan yapýlan incelemeler sonucunda, Menba Holding, Egeli&Co Yatýrým Holding, Egeli&Co Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý ve Salix Yatýrým Holding'e idari para cezasý uygulanmasýna karar verildiðini açýkladý.
SPK haftalýk bülteninde yer alan bilgilere göre, Menba Holding, 31.12.2016 tarihli finansal raporlarýn süresi içerisinde KAP’a bildirilmemesi sebebiyle 54.094 TL idari para cezasý ödeyecek.
Egeli&Co Yatýrým Holding ve Egeli&Co Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý ise, 31.12.2016 tarihli finansal raporlarýn süresi içerisinde KAP’a bildirilmemesi sebebiyle ayrý ayrý 27.047 TL idari para cezasýna çarptýrýldý.
Son olarak, Salix Yatýrým Holding'in 31.03.2017 tarihli finansal raporlarýn süresi içerisinde KAP’a bildirilmemesi sebebiyle de 27.047 TL idari para cezasý ödemesine karar verildiði açýklandý.
Yer Ýmleri