Sicil baþvurusu ne oldu hala avukat ta bekliyor mu aq ocak sonuna bitiyor du güya Þubat bitti hâlâ bir geliþme yok
Sicil baþvurusu ne oldu hala avukat ta bekliyor mu aq ocak sonuna bitiyor du güya Þubat bitti hâlâ bir geliþme yok
Dansöz bile ancak bu kadar kývýrabilir...
LG-D855 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Mehter takýmý gibiyiz yaa 2 ileri bir geri ama bunlar dönüp dolaþýp ayni yere geliyor![]()
Ahhh oyak ahhh bi akýllanmadýn niye aldýn zararýna yancilarina iyi verdin simdi yine 2 3 takasdir alým modundasin anladýn sen onu az akýllý ol ve gerekeni yap asla ytd
![]()
Berkcan kim yaa ???
Birader yeter artýk ya!
Ben hergün küfretmekten yoruldum size? Siz yemekten yorulmadýnýz! Hiç bu kadar istikrarlý bir þekilde küfrettiðimi hatirlamiyorum sizden baþka! Tam bir sene oldu macun kazýðýndan beri hakkýnýzda hayýrlý bir cümle kurdurmadýnýz. Alanýnýz da ayný vereniniz de. Bi kere de farklý olmayý deneyin. Kafamýzdaki sizin hakkýnýzdaki var olan düþünceleri, önyargýlarý yýkýn, bizi mahçup edin...
Þaþýrtýn bizi...
LG-D855 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Küfüre gerek yok hoþ küfür etsende ya rabbi þükür diyecek insanlarla muhatap oluyoruz o yüzden derdimize çare olmuyor... þimdi ki sözüm kanal kanal gezip hoca olup yorumculuk yapýp varsa yoksa gs muhabbeti edenlere ya arkadaþ yemiyeceginiz yapraðý niye elinize alýyorsunuz atýn çöpe gitsin yaprak yenmez size öðreten olmadý mý.. bir bjk li olarak inþ bu akþam gs ye kendi evinde çakarýz da bir nebze olsun içim rahatlar ... asla ytd
ASUS_Z002 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : airforce1; 27-02-2017 saat: 19:34.
Airforce yaprak ne yav yazýmda bir yanlýþ var![]()
Yer Ýmleri