ne 0,.42 imiþ be
konyalý bir arkadaþ var herhalde
ne 0,.42 imiþ be
konyalý bir arkadaþ var herhalde
40 gösterdiler 42 'yý beðenmedin ya
Þimdi arkadaþlar olmazya bu sermaye artýrýmý onaylandý biz Rüçhan hakkýný nasýl kullanacaðýz. Hesapta para olmasý yetermi ekstra talimat vermek gerekir mi. Rüçhan kodlu hisseler otomatik hesaba dusuyor mu onlarý satmak mantýklý mý bu iþi bilen den aydýnlatmasýni Rica ediyorum. Þimdiden TSK EDERÝM
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sermaye artýrýmýný baþaramasýnlar basiretsiz esnaf gibi davranmak dan dava açýlabilir.
ayrýca genel kurul madde 16 da tahsisli sermaye artýrýmý yapýlacaðý beyaný var yapýlan azaltýp artýr.yanýltýcý bilgi
yönetimden þuan hisse alýmý yapmasý istiyoruz.yk kararýný okudunuzmu bilmiyorum orada piyasa deðerinin artýrýlmasý planlanmaktadýr.daha ne duruyorsunuz ki
sesli düþündüm.
Yorum yapan ve hissesi olan 3 5 kiþi kaldý onlarida bezdirip sattýrmak istiyorlar
Baþta Acun ve bu güne kadar gözleri bizlerin paralarýný almaktan baþka amacý olmayan mahlukatlar.Allah tez zamanda cezanýzý verir de bizde görürüz inþallah.
sakin olup beklemekte fayda var diye düþünüyorum ortaklar adamlar bir yola çýktý bir sürü iþlemler yapýyorlar spk baþvurmak bile baþlý baþýna bir iþ ben satmýyorum hisselerimi kýsaca þöyle hesap yaptým yanlýþsa düzeltsin arkadaþlar
þu an 0,42 olarak hesaplanan rakam azaltýmdan sonra 1,20 olacak borsa fiyatý
rüçhan dan yani 1 tl den bize elimizdeki kadar hisse satacak e o zaman 1 tl alan arkadaþ nominalden aþaðýya izin vermeyeceklerini söylüyorlar yine satar.1,20 den satabilen %20 kazanacak bence beklemekte fayda var ve ben öyle yapacaðým.
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.hesabýmda yanlýþým varsa düzeltin ortaklar banada yardýmcý olmuþ olursunuz eðer böyle bir hesap yanlýþsa ben de satar çýkarým.
Spk dan onay gelsinde hesap iþi kolay. Yok tahsisli yok bedelli haberleriyle dahalen oyun içinde oyun var. Spk bu duruma tamam mý diyecek.?
YTD...
LG-H990 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri