mine hn becremezse ural bey alýr þirketi tekrar galant birine satar sabýrrrrrrrrrrrrrrrr
dönemezsede ticari hayattan bir kazýk yemiþ olacaðýz
defalarca söyledim yine söylüyorum
bunlar ..... eþeðin önüne ot koymazlar
bist i tebrik ediyorum
belki param gitti ama yeni facialarýn önüne geçti
bu dakikadan sonra firmanýn asýl sahipleri kendilerini kurtarmak için gerekeni yapacak ve daha iyi yerlere gelecek (bu oyunda mine hanýmýn ne bir lotu var nede bir vasfý..)
okuduðumuz kadarýyla firmanýn kot dýþý kalmasýnýn kimseye bir faydasý yok.. asýl patronlar zenginler diye biliyorum
biþekilde küllerinden tekrar doðururlar firmayý
ama olmazsada benim için borsanýn son noktasý olur.. heyecanla bekiyorum sonucu malum bu borsanýn zevkini kelimelerle anlatmam çok zor..
Transk türk maðdurlarý Mine tozlu twetýrdan beni engellediði için transk türk ile ilgili yapmýþ olduðu paylaþýmlarý vaatleri göremiyorum benim bu paylaþýmlara acil ihtiyacým var.Çünkü bu yaptýðý paylaþýmlarla dava açacaðým bu konuda yardýmlarýnýzý bekliyorum.Göründüðü üzere transk türk ile ilgili hala somut birþey yapýlmadý çok zaman kaybettik birlik olalým çünkü hepimiz kaybettik en azýndan Hakkýmýzý arayalým bu konuda benle birlikte bana yardýmcý olacak arkadaþlar bana bu telefondan ulaþabilirsiniz 0544 543 16 17
Yer Ýmleri