Bizde yedik sen daha çok artirirsinda inþallah satan bulamazsýn
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde yedik sen daha çok artirirsinda inþallah satan bulamazsýn
Ýnþaat temelinde çimento olarak mý kullanacaksýn neyse artýk cevap yok keyfine bak
Buðün ozgyo 30.000 tl kazandým gerçek satýcý varsa vermiþ olduðum fiyatý %150 artýrýyorum 5.000 tl veriyim ..
Ilgilenen özelime mesaj atabilir..
Murat doðan
amor
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Bmeksin tahtasý açýk 0,06 da iþlem görüyor bunun tahtasý kapalý daha fazla çýkamam son fiyat olarak 0,05 yapabilirim.. Bu son yazým telefonum aþaðýda gerçek devir etmek isteyenler mesaj atsýn allaha emanet olun ..
5327220902
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Muahahahaa. 50 liralik yemegi Deniz'e takan, Deniz'in de o 50 lirayi baskasina taktigi Polar Murat. Tosuncuk Murat'a cevirmeye kararlisin demek ismini. 30 bin lirayi sen birarada gordun mu len?
Dus yakasindan Transcilarin. Onlar zaten Sulun Mine'den bir darbe yedi, simdi en azindan umutlari var. Anlasilan atilan Deniz senin uzerinden islem yaptiriyor burda. Tusa bassak ceza yiyeceksin. Buraya bir daha yazarsan basarim tusa.
kapalý tahtasý virman olurken para almazlar bu 1 tahatasý en kýsa zamanda açýlcak hisseyý satmazlar bu 2
varsa satan ben 0,30 kuruþtan alýrým bu 3
mrblar güzel insanlar sizin adýnýza seviniyorum güzel geliþmeleriniz var inþ tez zamanda kurtulursunuz
Yer Ýmleri