“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SKBNK Konsolide 2017/9 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 67558000 Yıllık Değ%:54 Grubun Karı (Zararı): 69529000 Yıllık Değ%:61
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Arkadaşlar,
sizlerin elinde kullanmakta olduğunuz programlarla bu verileri çekmenin kolay olduğunu düşünmekteyim.
2017/6. ve 2016/9 bilançosuna göre esas faaliyet karlarını arttıran şirketler hangileridir.mümkünse değerleriyle birlikte excel tablosu olarak yayınlama imkanı varmıdır.
şimdiden teşekkürler
VAKBN Konsolide 2017/9 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 3047050000 Yıllık Değ%:54 Grubun Karı (Zararı): 2974639000 Yıllık Değ%:51
LKMNH Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 7846250 Yıllık Değ%:167 Ana Ortaklık Payları: 3357446 Yıllık Değ%:105
ALBRK Konsolide 2017/9 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 160004000 Yıllık Değ%:-11 Grubun Karı (Zararı): 147804000
Hocam iyi çalışmalar.
Birçok hisse topiginde takas paylaştığınızı görüyorum.
Çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için sağolun.
Bu paylaşımları sizden talep mi ediliyor yoksa hayrına kendiniz mi paylaşıyorsunuz?
Talep üzerine ise bende bir hisse talep etmek isterim doğrusu.
Bol kazançlar dilerim.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri