Bu baþlýðý þu anda 54 kiþi okumaktadýr. (17 üye ve 37 ziyaretçi)
ayhan53, beujdan, Blackhawk48, DENÝZ, erich fromm, faruko, gkurt555, ibrahim, latino, lutfu001, MKELES, MrK, plotoon, sabýrlabeklerim, shorts, utkuran, watcher46
millet öteki baþlýkta kapalý kalmýþ![]()
bir halt olacaðý yok.
Neyse...
Ne yazdýðýnýz deðil ne yazacaðýnýz da önemli.
Bu baþlýk, hep uyarýyorum, "Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz" baþlýðý.
Baþka bir sürü dolar baþlýðý var.
Yazacaklarýnýza uyan baþlýkta yazmanýz doðru...
https://invst.ly/5l7fn
YTD...
mal benim deðil mi kuruturum da vermem kardeþimByccx
yatýrýmcý dediðin böyle olur.KRALSIN.
yoksa dolarýna yapýþýp Benim deðil mi vermicem kuruyup gitsede vermicem diyen
bir öðrense
ýhhhh ýhhh vermicem
5 tl de olsa vermicem
ýýhh ýhhh vermicem
bir halt olacaðý yok.
Aman Bora Hocam azýcýk içimizden geldiðimiz gibi yazdýk, dövmekten beter ettin beni..
Elbette hocam 20 yýldýr her gün piyasayý izlemiþ birisi olarak USD yükseliþine devam edebilir.. Kim itiraz edebilir... Lakin BIST te tahminim maksimum bu þartlarda 98,000 idi. Elimde Vakbn vardý sattým çýktým ve bIST saçma sapan bir þekilde 110,500 e kadar gitti..
Demek istediðim rasyonel olup bir yerden düzeltme gelebileceði idi.. Olabilir.. 3,84 TL 3,94 TL de olabilir.. Ama rahatsýzlýk verdim ise aff ola... Sadece yaptýðým iþi yazýp paylaþmak istedim.
Ýsteyen elbette istediðini yapar.. Ýster satar, ister bekler... Amacým asla kimseyi kýrmak deðildir...
USD ile bir öngörüm týpký SN.Power ýn yada sizin olduðunuz gibi benim de var.. Ama artýk burada bunu yazabilecek kadar özgür bir baþlýk olduðunu düþünmüyorum.. Oysa; sizin sürekli ama sürekli sürekli yükselecek 5 TL olucak oradan 6 TL olucak bu yýl ortasýnda 7 TL olucak deme lüksünüz varken...
Bu baðlamda Sn PowerPc olsun, siz olun, ve ya diðer birçok rumuz lu üyeyi bu tip paylaþýmlarda fikir birliðinde olmama raðmen, genel USD ýn gidiþatý yönünde hem fikir olduðumuz için asla mantýksýzda olsa, hafifçe de ikaz etme gereði duymadým...
Lakin bir hisse olsun, yada emtia yada para olsun mantýklý ve seviyeli olmak koþulu ile þurdan aldým, þuradan sattým demenin yanlýþ olmadýðýný; bilakis bu forumun ve bu baþlýðýn amacý olduðunu düþünüyorum.. Özelden de yýðýnla önerilim tavsiyelerim oldu.. Hepsi kazandý... Kazanmayana beni buradan özeldeki mesajý ile ikaz edebilir de...
Beni takip edenler derken kastým da bu idi...
Ancak; insanlarý trollük ile suçlarken ayný duruma düþüp düþmediðinize dikkat etmenizi de önermek isterim...
Bu tavsiyemi sizi daha iyi görmek umudu ile yaptýðýmý düþünmenizi isterim...
Herþeye raðmen Sn.Power olsun, Siz olun yada Sn. RXPU olsun sizleri bu baþlýkta tanýmaktan son derece mutlu da oldum.. Ve birçok insaný direkt tanýþmadan tanýma imkaným oldu. Gerçekten çok da mutlu oldum.
Anca; bu tip gereksiz tartýþma ve ikaz durumlarýndan yoruldum.. Belki de hayat yordu.. Bilemiyorum...
Hal bu olunca; bu tip paylaþýmlarý artýk kendi açtýðým baþlýkta, daha özgürce daha rahat paylaþacaðýmý ve de bir baþkasýný kýrmadan yazacaðýmý düþünerek artýk bu "DOLARDA YÜKSELÝÞ KAÇINILMAZ" isimli baþlýktan müsadenizi isteyerek ayrýlýyorum... Ve bu mesjýmýn üzerine burada bir daha asla bu baþlýða mesaj yazmayacaðým....
Herkse bol kazançlar dileyerek, Allahaýsmarladýk...
Adýnýz Selim mi? Bilmiyordum...
Ben güneysu'ya baþlýðý langadak kapattý diye söylemiþtim o lafý.
Neyse...
Dilediðiniz yere yazmakta özgürsünüz...
benim vurgulamaya çaýlþtýðým, dolarýn tam da kýpýrdanmaya baþladýðý, þahsen benim maliyetimi anca çýkardýðým ya da henüz çýkaramadýðým bir zamanda, çok rahat etkilenebildiðim için, böyle yol gösterici yazýlarýn zararlý olabileceði idi...
Kýymetli bir arkadaþtýnýz.
Ama alýngansýnýz da anlaþýlan.
Sizi tanýmaktan memnun oldum.
Siz nerede yazarsanýz ben bakarsýnýz oraya gelmiþim.
Hisenetin her yeri bizim...
Saðlýcakla kalýn.
Not: Power'la ben ayný fikirde birlik olmak mý?Beni sanýrým epey yanlýþ tanýmýþsýnýz...
3,75 den sattým. Þimdi piþmaným. Yeniden ne zaman alayým.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri