https://www.artigercek.com/erdogan-z...N1fv_0.twitter..
ayrica twitter adresinden de aynen yazdigim gibi. paylasim yaptigini okuyabilirsiniz.. a
seyretmeyen, seyretmek isteyenler icin.. erol mutercimler ve hüsnü mahalli'nin birlikte sohbet ettikleri.. arka plan programini tavsiye ederim. haddim olmayarak.. tele1 kanalýnda. yayimlandi.
Rüþvet normal bir hal aldý. Bazen adýna baðýþ diyorlar, bazen kar payý, bazen himmet, bazen rüþvet... kamuflaj... camiyi çalan minaresine kýlýf buluyor...
Sonuç? Þehirlere ihanet ettik!
Ýstanbul metropol içerisinde son sýraya geriledi Avrupa da. Çünkü yaþanabilir bir þehir deðil artýk! Rantiye Rüþvet galip geldi.
Uzaylýlar mý ihanet etti?![]()
![]()
![]()
Þehirlere Ýhanet ettik itirafý yapýldý da ihanet edenlere bir ceza verildi mi? Samimiyet varsa þehirlere ihanet edenler siyasi parti veya makam ayrýmý yapýlmadan hapse atýlýr ayný Osmanlý daki gibi.
Bence samimiyet yok. Sadece problem var deniyor. Çözümü anlatýlmýyor. Kanunu çiðneyenlerin nasýl cezalandýrýlacaðý belirsiz. Basit bir gayrýmenkul davasý 3-5 sene sürer mi?
Rüþvet, Himmet, KanundýþýBaðýþ, KanundýþýYardým alan da veren de MERDUTTUR! Allah ýn rahmetinden pay alamaz!
Bilmemne vakfýna yardým isteyip de uygunsuz iþe EVET diyen Olur ÝMZA atan da rüþvet alýp verdiði için merduttur!
Geçmiþi oku geleceðe yön ver.Yazdýklarým yatýrým ve siyasi tavsiye deðildir.
Var mýsýn ki yok olmaktan korkuyorsun demiþ bilge bir adam.
Baþlýk, aynen Kel Ali'nin baðýna döndü...
Bakýmsýz, viran.
Tam da "muariz"larýmýzýn istediði, arzuladýðý gibi.
Hisse baþlýklarý dýþýnda bu forumun en popüler iki baþlýðýndan birinin hali pür melali böyleyken böyle...
Peki muarýzlarýmýz acaba nasýllar?
Keyifleri,sýhhatleri yerinde mi acaba?
Umarým iyidirler.
Bu arada dolar kurunun yükselmesi için en çok çalýþanlardan biri Erdoðan.
Hemen her gün yaptýðý konuþmalarla halkýn ve kurumlarýn arasýnda nefret ve ayrýmcýlýk tohumlarý atmakta.
Dün de Boðaziçi'lilere yaptýðý konuþmada söyledikleri ve bugün rektörün attýðý tweet ibretlik.
Eðer Boðaziçi milli deðerlere yaslanmadýðý için baþarýsýzsa, milli deðerlere yaslandýðý için baþarýlý bir üniversitemizi de bize gösterseydi diye düþünüyorum.
Merak etmeyin bu yönetim söylemleriyle dolar kuru öyle beklenildiði kadar düþmeyecek.
Ýstemiyorlar kanýmca.
Dolar kurunu etkileyecek en önemli konulardan biri malum AB çýpasý.
Peki Erdoðan'ýn parayla satýn almaya kalktýðý (uçak ve et sipariþleri) iliþki ne durumda?
BU konuda Murat Yetkin þöyle demekte:
Macron, davetlisi Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan ile ortak basýn toplantýsýnda þunlarý söylemiþti:
"Türkiye'nin AB ile iliþkileri söz konusu olduðunda, yakýn dönemdeki geliþmeler ve tercihlerin, baðlý bulunduðumuz süreçte herhangi bir geliþmeye izin vermediði açýktýr."
.....
Zaten dönüþ yolunda, 6 Ocak oluyor, uçaktaki gazeteciler Macron'un sözlerini yorumlamasýný istediðinde Erdoðan içinden çýkmasý çok da kolay olmayan þu cümleleri sarf etti:
- "Ben onun tam ne demek istediðini anlamak istemedim. Onlarýn bizi anlamasýna odaklanmayý tercih ettim. (..) Hem içeride hem de basýn açýklamasýnda buna odaklandým. Temenni ederim ki bizi anlamýþlardýr."
Parayla bile satýn alýnamayan vaadler(!)e kendisi çoktan inanmasa da sanki hala ümit varmýþ gibi Türk kamuoyunu oyalayýp durmakta...
Arada bir Ey AB diye efelensek de artýk bu çýpaya inanan kimse kalmadý.
Yer Ýmleri