Geçmiþi oku geleceðe yön ver.Yazdýklarým yatýrým ve siyasi tavsiye deðildir.
Var mýsýn ki yok olmaktan korkuyorsun demiþ bilge bir adam.
Panik yok.Bastýðýmýz seviyeye geldi geçen haftaki.Burdan son parti mi de betonladým.12/17 3.855
Perþembe günü yön daha net belli olur.
Saygýlar.
Yazar: Þenay Þerefoðlu
Piyasalar bu hafta Fed toplantýsý, istihdam rakamlarý ve yeni Fed baþkanýnýn açýklanmasýna odaklandý, bu hafta dolar cephesindeki geliþmelerle fiyatlamalar yaþanacak.
Dün ABD den gelen kiþisel harcamalar beklentileri aþtý, ancak dolar tarafýnda istenen hareketlilik yaþanmadý.
Bugün Euro Bölgesi nde iþsizlik oraný %8,9 a gerileyerek son yýllarýn en düþük seviyesini gördü, bölge 3. Çeyrekte %0,6 ile olumlu büyüme gösterdi, ancak enflasyon istenen artýþý gösteremedi.
Euro, enflasyon sonrasý gerileme gösterdi ve EUR/USD gün içi en yüksek 1,16530 ü görmesinin ardýndan tekrar 1,1625i test etti.
Dolar ise, yatay seyrini koruyor, ancak USD/TRY sakin dolara karþýn bugün %0,40 üzerinde yükseliþ gösterdi ve 3,7965 e atak yaþadý. Dolar kuruyla beraber euro, sterlin ve frank da bugün TL karþýsýnda yükseliþte.
Yarýn dolardaki volatilite ön planda olacak, önce ADP istihdam ve ISM imalat verisi açýklanacak, ardýndan Fed toplantýsýnda faiz kararý açýklanacak. Komitenin faizlerde deðiþiklik yapmasý beklenmiyor, lakin enflasyona dair söylemler önemli ve þahin mesajlarla dolarda bir miktar artýþ görülebilir.
Fed baþkanlýðý, yurt içi enflasyon rakamlarý ve ABD istihdam verisinden önce yarýn USD/TRY kurunda 3,82 ilk direnç olarak takip edilecek, bu direnç üzerinde de 3,84 - 3,85 aralýðý kritik öneme sahip, geri çekilmelerde ise 3,74 ilk destek. Þimdilik 3,77 direncini koruyan kurdaki düþüþler sýnýrlý kalabilir.
bir halt olacaðý yok.
ABD'li Zangoç Kilise Çanýný Malum Þahýs Ve Ýþbirliði Ýçerisindkiler için Çaldýðý Ýdda Edildi
http://odatv.com/dun-gece-eklenen-ye...110171200.html
Oysa Türk Adaleti bu tip dinleme vs kayýtlarý delil olarak kabul etmemiþti....
Geliþmelerin ne yöne evrileceði merak konusu...
Yer Ýmleri