-
4.xx ,olacak, 5,xx olacak. Su tarihte yaziyorum bak buraya kalibinda yazip, birde pesinden ytd yaziyorsa , kesin nedir bu insanlarin maksadi? Kur farkindan ekmek parasi mi?
Benim itibarim onemli degil. Forumda art niyetli olmayanlar yorumu anlar degerlendirir.
Bir de ismi yanlis hatirlamiyorsam bannu: turkiyenin sorunlari çozülecek eşiği aşti vs..dayanaksiz buyuk iddialari bulunan felaket tellali mevcut. Bunlarin yazdiklarini yorumlayin.
Yeni yetme esnaf sark kurnazi felan degilim. 30 yildir çok spek, ve manuplasyon gordum. Dayanaksiz buyuk iddialarda bulunanlari forum yoneticisi engellemeli.
SM-G9350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : Angaralı Gardaş; 01-11-2017 saat: 01:44.
-

Originally Posted by
Angaralı Gardaş
4.xx ,olacak, 5,xx olacak. Su tarihte yaziyorum bak buraya kalibinda yazip, birde pesinden ytd yaziyorsa , kesin nedir bu insanlarin maksadi? Kur farkindan ekmek parasi mi?
Benim itibarim onemli degil. Forumda art niyetli olmayanlar yorumu anlar degerlendirir.
Bir de ismi yanlis hatirlamiyorsam bannu: turkiyenin sorunlari çozülecek eşiği aşti vs..dayanaksiz buyuk iddialari bulunan felaket tellali mevcut. Bunlarin yazdiklarini yorumlayin.
Yeni yetme esnaf sark kurnazi felan degilim. 30 yildir çok spek, ve manuplasyon gordum. Dayanaksiz buyuk iddialarda bulunanlari forum yoneticisi engellemeli.
SM-G9350 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etmeyin buralarda yazılanların piyasaya yön verme gücü yok, geyik yapılıyor, başkalarının aklına göre yatırım yapan zaten iflah olmaz, okuyup geçin dikkate almayın, sallamak serbest, iki ay önce de dolar üç lira olacakçılar basmıştı burayı şimdi kayboldular.
"Dayanaksiz buyuk iddialarda bulunanlari forum yoneticisi engellemeli." önerinize de katılmıyorum, hem ölçülebilir bir kıstas değil hem de bu iş "herkes benim gibi düşünsün"e gider. Beğenmediğiniz insanları engellerseniz yazdıklarını görmezsiniz, en kolayı bu.
-

Originally Posted by
Angaralı Gardaş
SM-G9350 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yani sen bana güvenmiyonmu bu yıl doalr 5.69
önümüzde ki yıl 7,31 her türlü teknik analiz metodunu denedim uyguladım
işin içine stilimi de kattım bu rakamları tespit ettim
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri