-
Bora abi ortalıkta yok
inşallah usd leri satmaya gitmemiştir
-

Originally Posted by
epikurus
Bora abi ortalıkta yok
inşallah usd leri satmaya gitmemiştir

O sattıysa hafta sonuna kadar 4'ü görürüz.
-

Originally Posted by
epikurus
sn derinlikler şu sizin R (dirençli) grafiklerden gönderseniz de duvar nereleri görsek

selamlar..
Dostum duvar yok..operasyon çekenler var..
Dün yazmıştım..Hazine çok gerekmediği halde biraz daha borçlanmasını arttırır..böylece faizler artar..sıcak para çekilir..sonuçta takke düşmez, kel gözükmez..
Malum MB'sının eli kolu bağlı..
* Hazine aşırı borçlanmayı yapmasaydı, tahvil piyasasına gelen sıcak para, faizleri düşürecek ve sıcak para açısından cazibesi azalacaktı. Hazine’nin aşırı borçlanması, gelen sıcak paranın faizleri düşürmesini önledi ve sıcak para girişinin devamını sağladı.
* Hazine yeni tahvil arzı ile yüksek faizi “koruyup†sıcak paranın gönlünü hoş tutmasaydı, portföy yatırımlarında da krediler ve doğrudan yatırımlar gibi düşüş olabilirdi. Bu durumda döviz rezervlerindeki 8 aylık erime 1.4 milyar doların üzerine çıktığı gibi ithalat azalmasına bağlı olarak ekonomide durgunluk ortaya çıkabilirdi.
-

Originally Posted by
enki
Dostum duvar yok..operasyon çekenler var..
Dün yazmıştım..Hazine çok gerekmediği halde biraz daha borçlanmasını arttırır..böylece faizler artar..sıcak para çekilir..sonuçta takke düşmez, kel gözükmez..
Malum MB'sının eli kolu bağlı..
.
haklısın dostum
-

Originally Posted by
MrK
O sattıysa hafta sonuna kadar 4'ü görürüz.
demeyin öyle 
Bora bir tanedir
-

Originally Posted by
ayhan53
herşey yeşil
borsa
döviz
petrol
altın
tahvil
valla piyaslar global oalrak tırlattı
hepsi br gün önceki kendi fiyatlarına göre yeşil
arada bağ mağ kalmadı
her şey kopmuş
döviz-emtia-borsa-faiz arasında bağ mağ yok
sabah erken kalkan yeşeriyo
ötekilerde ona bakıp yeşeriyo
Methadon eksikliğinden olabilir mi?...

Originally Posted by
enki
2008 sonrası sentral bankerler piyasanın sakinleşmesi için finansal piyasalara bayağı bir doz methadon enjekte etmişlerdi..
Bill Gross QT'ler dolayısıyla methadon'u hızlıca çekersen sinir gerginlikleri, histeriler, nöbetler oluşması kaçınılmazdır demişti..
Şimdi sentral bankerlerin global piyasalara enjekte ettiği methadon'un 5 birim olduğunu farz edelim..2 birimini çekeceklerini düşünsek, ne olur..Muhtemelen belirli bir süre 3 doz kendilerini idare eder..ancak 2 dozdan mahrum kalanlar,
EM'ler ne olacak..sinir gerginlikleri, histeriler, nöbetler değil mi..
Not: Methadone , (methadon), tıpta analjezik olarak ve narkotik bağımlılığı tedavisinde kullanılan bir sentetik opioiddir. 1937'de Almanya'da geliştirilmiştir.
-

Originally Posted by
enki
Methadon eksikliğinden olabilir mi?...

yeminle az önce yazacaktım
sen çok yaşa
tımarhane 
açık hava tımarhanesi
-

Originally Posted by
ibrahim
Inanin eskiden en fazla diger ayin 14 une kadar tl de kaliyordum, artik en fazla 1 haftalik tl tutuyorum. Tabi bu kadar az sure icin fiziki alma sansim yok, bankada kaliyor ama yine tl duzeyinde ne kadar kar etmisse bir sonraki hafta yine fiziki doviz/altina geciyorum.
Pazartesi aldigim sterlinler alsat masraflari cikinca suan icin net % 1,67 artida yarin bozacagim yatirdigim parayi alip kalan fiziki doviz olarak yone bende kalacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri