-
Merkez başkanı başkanımız , 8,70 enflasyon beklentisini her ay ki basın toplantısında olduğu gibi yine revize edip 9,80 e uyarlamasından daha bir kaç gün bile çekmedi , 11,90 çıktı. O da makyajlanmış hali ile tüik den.
Kimsede olmayan data setleri olmasına rağmen daha 2 gün önce söylediği bile sapan , yılbaşına kadar ne yapacaklarda enflasyonu makyajlı bile olsa 9,80 e düşürecekler , aklıma sadece khk ile ilan edilmesi geliyor , bundan başka tutmasına imkan yok. Hele bir de baz etkisini düşündüğümüzde ..
Madara oldu resmen Çetinkaya , o makamın karizması delik deşik oldu. Umurunda olduğunu da sanmıyorum hiç.
-

Originally Posted by
Omerva
Subeden mi acmak gerekiyor . İnternet ten de oluyor mu?
-
Yıl başındaki tepe noktasına göre başa baş bile değil dolar. Daha karpuz kabuğu suya düşmedi zamanı var.
Neşeli günler , bol kazançlar.
-
HALİL REÇBER†@HalilRecber 37 dk.37 dakika önce
Daha fazla
DOLAR'DA BİLİNMEYEN KAYNAĞI OLMAYAN HABER ETKİSİ DEVAM EDİYOR: @YouTube aracılığıyla
aha niye yükseldiği belli oldu..
https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4
-

Originally Posted by
roxette
Merkez başkanı başkanımız , 8,70 enflasyon beklentisini her ay ki basın toplantısında olduğu gibi yine revize edip 9,80 e uyarlamasından daha bir kaç gün bile çekmedi , 11,90 çıktı. O da makyajlanmış hali ile tüik den.
Kimsede olmayan data setleri olmasına rağmen daha 2 gün önce söylediği bile sapan , yılbaşına kadar ne yapacaklarda enflasyonu makyajlı bile olsa 9,80 e düşürecekler , aklıma sadece khk ile ilan edilmesi geliyor , bundan başka tutmasına imkan yok. Hele bir de baz etkisini düşündüğümüzde ..
Madara oldu resmen Çetinkaya , o makamın karizması delik deşik oldu. Umurunda olduğunu da sanmıyorum hiç.
Siz bizim MB başkanılığını FED , ECB , BOE falan sandınız galiba kaldıki onların bile bir dediği bir dediğini tutmuyorken bizim Mb başkanında mı tutarlılık arıyacağız. Ne derse tersinden anlarsanız zararlı çıkmazsınız.
-

Originally Posted by
mahırarda
HALİL REÇBER†@HalilRecber 37 dk.37 dakika önce
Daha fazla
DOLAR'DA BİLİNMEYEN KAYNAĞI OLMAYAN HABER ETKİSİ DEVAM EDİYOR: @YouTube aracılığıyla
aha niye yükseldiği belli oldu..
https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4
Tutturamadı ya gerimin teknikçisi şimdi yan çiziyor aklı sıra. Miktirsin gitsin de bunun gibileri hala kaale alan var mı ı cidden merak ediyorum.
-
Bir saat öncesine kadar 3.83 üstü yok gibi yapıyorlardı şimdi de sanki 3.86 üstü kalıcı değil ayakları çekiyorlar. Korku dağları sardı da bakalım nerede patlayacak.
-

Originally Posted by
umutabi
Tutturamadı ya gerimin teknikçisi şimdi yan çiziyor aklı sıra. bunun gibileri hala kaale alan var mı ı cidden merak ediyorum.
ciddiye alıyorum ama dediğinin hep tersini yaptım. bu alemde herkese yer var.dışlayıcı olmamak lazım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri