-

Originally Posted by
Arc en ciel
Dolarda alacağım kaldı. 3.50-3.60 arası alıp 4 üstü satış hedefim var. Bu benim hedefim. Olursa olur olmazsa can sağlığı ne yapayım.
Her şey olur, para babalarının gücü her şeyin üstünde, zaten daha 1 ay öncesi 3.40 lar da idi 3.30 olacak diye bazı yabancı finans kuruluşlarının söylemleri vardı. Her neyse ne diyelim gönlünüze göre olsun, Dolardan hiç vaz geçmeyenlerde yakında 4 `ün üstünü bekliyor onlarında gönlünden geçen olsun. Tek KOŞUL düşüşe oynayanlar ile çıkışa oynayanlardan kazanan hangi taraf olursa ki bunu genelde düşüşe oynayanlar yapıyor, Dolar da olanlara VATAN MİLLET SAKARYACILIK yapmasın yeter.
Son düzenleme : umutabi; 04-11-2017 saat: 17:13.
-
demek benden kötümserler de var..memleketim için
ağlanacak hale gülerler..
bazıları çok inceci (bilardo deyimi)
ben yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra
kıkırdayan bitmiş cümlesinin altını doldurmuş
biz kimin ne olduğunu görüyoruz.
-


sayın pert cafe'de paylaşmış
-
herkese bol kazançlar, Sayın başbahanımızın yapacağı ABD ziyareti ile ilgili, sahsen benim katıldığım ve katıldığım içinde, USD satin almaya hiz verdiğim, şöyle bir iddaa var. SARRAF bülbül gibi öttü. su an dava ile cukan tum haberler, kamuyu hazirlama yolunda atilan adimlar. başbahanımızın ziyareti, Sarraf itiraflarinda yer alan Türkiye baglantilarinin, Türkiye 'ye yüklediği yükümlülüklerinin rakamsal [$] pazarlığı seklinde gerceklesecek. 7-11 kasim tarihleri bu açıdan onem arz ediyor.
-

Originally Posted by
epikurus
bazıları çok inceci (bilardo deyimi)
ben yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra
kıkırdayan bitmiş cümlesinin altını doldurmuş
biz kimin ne olduğunu görüyoruz.
dolarla ne alakası var sayın epikurus.
anlayamadım.
amacınız nedir?
kişisel yazı ve sataşmalarınızı niye okuyalım sizin?
-
anlayamazsın sen
işine bak.
yeni bir moderatörümüz varda biz mi bilmiyoruz.
-
neyse bu topik doların dışına çıkmaya başladı.
dolar bu iner de çıkarda.
-

Originally Posted by
epikurus
anlayamazsın sen
işine bak.
yeni bir moderatörümüz varda biz mi bilmiyoruz.
ben anlayacağımı çok iyi anladım.
söz uçar yazı kalır.
size de çok teşekkürler.
saygılar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri