-

Originally Posted by
atakanözbaki
Merkez bu kadar yükselişe izin vermez . Bende epey yüklü dolar şortlayacam. 3/1 Oranında alımı yaptım cuma günü
LG-D802TR cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Originally Posted by
epikurus
ben pek anlayamadım mesajınızı atakanözbaki
shortları alım yaparak mı yapıyorsunuz ?
alarak short yaptığınıza göre
bu konuyu bir daha düşünün isterseniz
sonra almasınlar anahtarlarınızı..
-

Originally Posted by
Arc en ciel
Bende dolar düşecek diyenlerdenim. Sayfaya gelme nedenim sayfayı dolar sayfası olarak algıladığım için. Dolar düşecek sayfası varsa oraya gideyim [emoji4]
Valla var ahanda şurası `Dolarda Düşüş Kaçınılmaz` ama pek takip edeni yok, yani oraya giderseniz kendiniz çalar kendiniz oynarsınız diyeyim size...
-

Originally Posted by
Arc en ciel
Bende dolar düşecek diyenlerdenim. Sayfaya gelme nedenim sayfayı dolar sayfası olarak algıladığım için. Dolar düşecek sayfası varsa oraya gideyim [emoji4]
Bir çok dolar başlığı var...
Birisi de tam sizin aradığınız gibi: Dolarda düşüş kaçınılmaz...
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=479
-

Originally Posted by
Arc en ciel
kimin ne yazacağına karar veren birisi var
bugün sürekli burada yazdı çizdi
ona da bir sorun isterseniz.
-
Ama bu başlığı terk etmeyeceğinizden adım gibi eminim...
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Kur bu sabit kalamaz ki. Düşer de çıkar da. Doğru yerdeyim sanırım. TL deyim. Dolar alımı için beklemedeyim. Aldığım zaman tam sizden olacağım. Biraz idare edin beni [emoji4]
-

Originally Posted by
Arc en ciel
Kur bu sabit kalamaz ki. Düşer de çıkar da. Doğru yerdeyim sanırım. TL deyim. Dolar alımı için beklemedeyim. Aldığım zaman tam sizden olacağım. Biraz idare edin beni [emoji4]
Bak aynen bu konuda da başlık var...
"Dolar kuru...İner de Çıkar da"...
Ama sen kalabalıktan hoşlanıyorsundur eminim...
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Şimdi bu başlığa bende baktım en son yazan samadhi adlı bir üye, 16.9 da yazmış bir video paylaşmış ve TRY`i oradaki kaplumbağa benzeterek ironi yapmış kendince . Aradan 1 ay bile geçmemiş AL SANA ironi dercesine Dolar Tl yi ezip geçmiş. Forumda şimdi yeller esiyor `vatan sevdalısı` ! Tl cilerin hepsi yine bizim foruma akın ediyorlar .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri