-

Originally Posted by
shorts
hocam depo %75 usd zaten. kalanı doldurayım diyordum

Fazla hırs iyi değildir derim...
Atımlık elde birşeyler kalması iyidir...
-

Originally Posted by
shorts
benim firefox'ta oldum olası auto update eden investing.com sayfası artık etmiyor. kendim refresh etmem gerekiyor.
fikri, bilgisi olan var mı?
Eğer tarayıcıda javascript engelleyen bir plugin yüklediyseniz(NoScript vs.) veya Reklam kaldıran bir plugin(Adblock, uBlock) varsa o da sebep oluyor olabilir, investing.com özellikle anti-reklam pluginlerine yanaşmıyor, ayarlarla uğraşmak gerekiyor biraz.
-
3,84 ü gördüğümüz gece kadar bile heyecan yok başlıkta...
Oysa 3,90 önemli bir psikolojik seviye...
Daha önce (Ocak ayında) görülmüş olsa bile böyle yedire yedire, doyura doyura ilk defa olacak...
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Daha önce (Ocak ayında) görülmüş olsa bile böyle yedire yedire, doyura doyura ilk defa olacak...
Dün herkesi doktuler mı acaba 
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
teşekkürler bora bey. sorunsuz çalışıyor.

Originally Posted by
YOLO
Eğer tarayıcıda javascript engelleyen bir plugin yüklediyseniz(NoScript vs.) veya Reklam kaldıran bir plugin(Adblock, uBlock) varsa o da sebep oluyor olabilir, investing.com özellikle anti-reklam pluginlerine yanaşmıyor, ayarlarla uğraşmak gerekiyor biraz.
ikisi de var
gerçi uzun süredir kullanıyorum bu durum yeni çıktı. yalnız yakın zamanda reklam engelleme plugin'ini değiştirmiştim. ondan olsa gerek. bir de onu kaldırıp deneyeyim. teşekkürler.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Afedersiniz yalama olduk biraz çünkü, küçük heyecanlar kesmiyor milleti, nerede eski 3.90'lar..
Dört olursa belki biraz...
-
Mayın eşşeği gitmiyor mu abd ye
-

Originally Posted by
Omerva
Bu da olasılık...
Aklımdan geçmedi değil.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz