-

Originally Posted by
vicente
sabah ki zirlayan ayhan 53 denene de gerekli kapağı yapıştırmış oldu.
sıkıntı var dedik.
sıkıntı dünden beri var . abd den güçlü verilere rağmen gidemedi. üzerine bu skandallar yine gidemedi.
bu gece dönmezse dolar olayı bir süreliğine kapanır. ytd
niye acele ediyorsunuz.? alim firsati olarak bakmak lazim olaya, panik yok..
su an yedik ictik sunla yedik bunlarla sofraya oturduk muhabbeti var, masaya hesap gelmedi henuz..
bi hesap gelsin bakalim masaya..
-

Originally Posted by
savasC
niye acele ediyorsunuz.? alim firsati olarak bakmak lazim olaya, panik yok..
su an yedik ictik sunla yedik bunlarla sofraya oturduk muhabbeti var, masaya hesap gelmedi henuz..
bi hesap gelsin bakalim masaya..
Olabilir ama sabaha gore 6 kurus dustu.
Kapak yerine takildi sabah zirlayana.
Gördüğümu soyleyim bu gece son sans 3.90 altina kayarsa umutlar bir sureligine kesilir.
Zarrab isi esra erol programına dondu
-

Originally Posted by
vicente
Olabilir ama sabaha gore 6 kurus dustu.
Kapak yerine takildi sabah zirlayana.
Gördüğümu soyleyim bu gece son sans 3.90 altina kayarsa umutlar bir sureligine kesilir.
Zarrab isi esra erol programına dondu
Analizci dediğin böyle olmalı.
bir saat geçmeden tuş...
Bravo valla...
İzninle sana "üstadı ama muazzam" diyebilir miyim?
lucas'ın da bu konudaki yardımlarına şükran borçluyuz...
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
bir saat geçmeden tuş...
Bravo valla...
Son sans erdogan kelimesi dedik.
Çıkmasadi yarin 3.85 di tartismasiz.
Son sans erdogani kullanmali.
Yarin kullanamazsa yine kotu.
4 uzeri lazim artik
3.95 3.98 hikaye bunlar.
4 uzeri cildirmasi lazim. Cok geri kaldi
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
bir saat geçmeden tuş...
Bravo valla...
Bu sene ortalarına kadar dolar düştüğünde çok eyleşti bu başlıkta..yok doları dövüyorlar..yok dolar çöp oldu..
Sonra dolar son bir kaç aydır yükseldiğinde ortalardan yok oldu, göremedi kimsecikler..şimdi dolar patinaj yapmaya başladı ya, bulundu geldi..yok dolar geberikmiş felan..maazallah dolar 3.9'un altına düşşe ben dediydim, doları pataklıyorlar , beni takip etseydiniz vb., gırla gidecek..doların şu anki durumunu bir tek kendisi görüyor zannediyor..sanki buradakiler bu işlerden bihaber..
Ha bilgi var mı, yada herhangi bir sebep-sonuç ilişkisi, yok..olamazda zaten, o kısmını taşıması zor..habire doları yamultuyorlar, dolar yan geldi, çamura battı vb..YETER YAHU...
-

Originally Posted by
enki
Bu sene ortalarına kadar dolar düştüğünde çok eyleşti bu başlıkta..yok doları dövüyorlar..yok dolar çöp oldu..
Sonra dolar son bir kaç aydır yükseldiğinde ortalardan yok oldu, göremedi kimsecikler..şimdi dolar patinaj yapmaya başladı ya, bulundu geldi..yok dolar geberikmiş felan..maazallah dolar 3.9'un altına düşşe ben dediydim, doları pataklıyorlar , beni takip etseydiniz vb., gırla gidecek..doların şu anki durumunu bir tek kendisi görüyor zannediyor..sanki buradakiler bu işlerden bihaber..
Ha bilgi var mı, yada herhangi bir sebep-sonuç ilişkisi, yok..olamazda zaten, o kısmını taşıması zor..habire doları yamultuyorlar, dolar yan geldi, çamura battı vb..YETER YAHU...
En son gedikli mudahele etti.
Artik dolarda dususe oynanmaz dedim.
Dolar yukselirken gelmem.
Su an az dolarim var ama cok artmali 5 -6 her turlu işime yarar.
Dolar da gucsuzluk sezdim geldim.
Erdogan kelimesi simdilik kurtardi .
Yoluna devam ederse gelmem. Yoksa mart ayini hatirlarsin sen 
Sunu da cok iyi hatirliyorum tr siyaseten copluk bir ulke tl dolar heryere gidebilir ama globalde dolarin isi bitti. Hala ayni varmi değişiklik.globalde dolari hasat ediyorlar
-

Originally Posted by
vicente
En son gedikli mudahele etti.
Artik dolarda dususe oynanmaz dedim.
Dolar yukselirken gelmem.
Su an az dolarim var ama cok artmali 5 -6 her turlu işime yarar.
Dolar da gucsuzluk sezdim geldim.
Erdogan kelimesi simdilik kurtardi .
Yoluna devam ederse gelmem. Yoksa mart ayini hatirlarsin sen
Sunu da cok iyi hatirliyorum tr siyaseten copluk bir ulke tl dolar heryere gidebilir ama globalde dolarin isi bitti. Hala ayni varmi değişiklik.globalde
dolari hasat ediyorlar
Yaw arkadaş dolarda güçsüzlüğü bir tek sen mi seziyorsun.. bir tek akıllı senmisin yahu..
''3.9'un altında beni takip etseydiniz'' diyeceksin..daha önce dedin de ondan biilyorum..bu nasıl bir psikopatlıktır anlamak zor..
Ha bilgi, şu bu paylaşırsın ayrı konu..yazdıklarının bir kıymeti harbiyesi olsun..başka istediğimiz bir şey yok..
Gene aynı muhabbet doları haşat ediyorlar, ağzını burnunu kırıyorlar..bumudur yaniiii tüm bildiğin..
-

Originally Posted by
enki
Yaw arkadaş dolarda güçsüzlüğü bir tek sen mi seziyorsun.. bir tek akıllı senmisin yahu..
''3.9'un altında beni takip etseydiniz'' diyeceksin..daha önce dedin de ondan biilyorum..bu nasıl bir psikopatlıktır anlamak zor..
Ha bilgi, şu bu paylaşırsın ayrı konu..yazdıklarının bir kıymeti harbiyesi olsun..başka istediğimiz bir şey yok..
Gene aynı muhabbet doları haşat ediyorlar, ağzını burnunu kırıyorlar..bumudur yaniiii tüm bildiğin..

yazmayın bilader bu adama
muhattap olmayın
germeyin kendinizi
başkan sende salıver gitsin
siz yazdıkça herif coşuyor gitsin.
jöleli ne kadar daha tutacak bakalım
döviz satım ihalelerine gelen tekliflere bakalım bakalım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz