global ve yerel kumarbazlar kendini boþa tüketiyor,bakalým güçleri nereye kadar. bu sene iyice þapa battýlar artýk toparlayamazlar.
global ve yerel kumarbazlar kendini boþa tüketiyor,bakalým güçleri nereye kadar. bu sene iyice þapa battýlar artýk toparlayamazlar.
Fed faiz arttýracak dolar vatanýna donecek![]()
ocakta 20 milyar dolara cikarmislar piyasadan cekecekleri parayi , bakalim palamiz ne zaman ayi saldirisindan vazgececek..![]()
o canaga o kulp takilacak palaaaa..! borsa icin yarin eksi acar eksi kapar..ytd
fed sað gösterdi sol vurdu gol oldu yarýn merkezde sað gösterip sol vurursa -100 puan düþürürse þaþýrmayýn![]()
þimdi lütfen yorumlarýnýzla forumu amacýna uygun hale getirip bana yardýmcý olur musunuz....
Bu adamlar 25 baz puan artýrdý. Beklenen de o idi zaten,
2018 de ise yine 3 artýrým diyor....
hatta 2019 projeksiyonunu da belirtip 2 artýrým diyorlar....
Bu durumda Usd nin bu negatif seyrinin sebebi nedir....
Tl nin deðer kazanmasý yarinki Mb toplantýsýyla ve alýnacak kararla mý ilgilidir.
Þimdiden teþekkür ederim
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadas paylasmis fed der ki enflasyon 2019 da 1.9 2020 ve sonrasi icin 2 anca bulacak.
Globalde dolarin basina neler gelecegini anliyormusunuz bu yazidan
Tl usd siyasi gelismelere bakar ama globalde dolar cok cok kotu
Yaþ 54 oldu neredeyse..
Þükür kazanacaðýmýz kazandým.. Var biraz sahip olduðumuz þeyler..
"Geçen yaz yaylada daðlarda yürüyüþ yaparken evden epeyce uzaklaþmýþým.. Karným acýktý, susadým.. Bir su bulurum diye iyice uzaklaþtým.. Sonra keçilerin çan seslerini duydum.. Bir sürü varsa çobaný da vardýr diye o yöne gittim. Ve çoban Arif ile karþýlaþtým.. Bana su verdi.. Azýk torbasýný açtý.. Kuru tandýr ekmeði, peynir ve kuru soðan yedik. Bir ara "aðam, domatesimiz de olsa iyi olurdu ama, eziliyor diye koyamadým azýk çýkýnýna" dedi... Düþündüm..Sýrtýmda tüfeðim var.. Cebimde akýllý telefonum var.. Bankada paralarým, hisselerim var.. Akþam mangal yakarým diye terbiye edip de dolaba koyduðum etleri de düþündüm.. Ama Arif'i bulamasam pek de iþe yaramayacaklardý..
Ýþte o zaman bir kez daha anladým ki; Neye sahip olduðunuz deðil, neye ihtiyacýnýz olduðu önemlidir."
Yaþ 54.
Olsa ne.. olmasa ne..
Aksa ne.. akmasa ne..![]()
Yer Ýmleri