-

Originally Posted by
freeman001
DXY çakılıyor ama bizde dolar hala 3,79 larda.... neler oluyor?
ne olacak TL bitiyor. hele durun o endeks artmaya başlasın TL gazete kağıdına dönecek. Biz dolarcıların keyfi yerinde peki TL ciler rahat uyuyabiliyormu?
-

Originally Posted by
powerpc
ne olacak TL bitiyor. hele durun o endeks artmaya başlasın TL gazete kağıdına dönecek. Biz dolarcıların keyfi yerinde peki TL ciler rahat uyuyabiliyormu?
Turp naftadan çıkacam mıkacam diyor....dxy dahada düşmesin?
-

Originally Posted by
freeman001
Turp naftadan çıkacam mıkacam diyor....dxy dahada düşmesin?
TRUMP ile dxy nin hiç bir ilgisi yok. dxy nin değerini FED-kumarbaz piyasacılar savaşı belirliyor. geçen seneden beri kumarbazlar doları aşağı iyi bastı ama güçleri sonsuz değil.
-

Originally Posted by
powerpc
TRUMP ile dxy nin hiç bir ilgisi yok. dxy nin değerini FED-kumarbaz piyasacılar savaşı belirliyor. geçen seneden beri kumarbazlar doları aşağı iyi bastı ama güçleri sonsuz değil.
katılıyorum.dolar ğpozsiyonu alacam ama acaba daha da aşağıya gelirmi diye düşünüyorum.
-
BUYUR BURDAN YAKIN .... YORUMLAYACAK OLAN VAR MI?
[/IMG]
-
-

Originally Posted by
demir113
ne demek bu MSCI ?
amerikada işlem gören türk ETF fonları...
-
Euro parite grafiğine baktığımda DXY nin uçurumdan yuvarlandığı net görünüyor, 1.37 hedefi açıkça ortada iken doların geleceğinden şüpheliyim; iç piyasada işler nasıl gider bilmem ama şartların kötüleşmediğini varsayarsak doların artık pahalı olduğunu düşünüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri