Fed toplantýsýndan önce 3.86-3.89 bölgesine son ataðýný yapar..3.74 den aranýzdayým kýsa bi süre..ondan sonra ayný terane martýn ilk haftasý gene geliriz 0.25 faiz artýþýný satýn almaya..
Fed toplantýsýndan önce 3.86-3.89 bölgesine son ataðýný yapar..3.74 den aranýzdayým kýsa bi süre..ondan sonra ayný terane martýn ilk haftasý gene geliriz 0.25 faiz artýþýný satýn almaya..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
bi tane daha tam vaktinde aramýza gelen zat yarýnda tam zamanýnda çýkar
ulan bi bu herfler gibi yatýrýmcý olamadýk bi soros bide bunlar malý götürüyor bizde seyrediyoruz bu zübükleri
bir halt olacaðý yok.
kankalarýnýda bekliyorum 4 kuruþ çýkýnca akþamdan gelip en düþükten aldýðýnýzý yazarsýnýz
5 kuruþ düþtü mü sen bittin doalr muhabbeti yaparak kendi kendinizi tatmin edersiniz.
kmx de yan basýp tüyenlerden deðil miydi
bir halt olacaðý yok.
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
KMX'in kendi mesajýdýr (Tarih:19.06.2014)
"Merhabalar
Size çok farklý bir þeyden bahsedeceðim. Dijital platform bunun yeri mi bilemem.
Ama kýsaca özetleyeceðim.
Yaklaþýk 4.5 ay önce çok büyük bir beyin ameliyatý geçirdim. Doktorlarýn çok ender rastladýklarý büyüklükte bir beyin tümörü (6x7 cm) kafamdan çýkarýldý.
Ameliyat iyi geçti. Zor oldu. Baþýmdan çok þey geçti. Onlarý bir kitapta toplayacaðým. Çok ekstrem þeyler yaþadým. Akýl oyunlarý filmine andýran günlerim oldu.
Ameliyat sonrasý beklenen bazý durumlar ortaya çýktý.
Hipomani oldum.
Bu durumun ne olduðunu internette okuyabilirsiniz.
Sizi ilgilendiren kýsmý kiþilikteki deðiþikliklerle ilgili olanlardýr. Yani kendisinden fazla emin. Örneðin kriz günlerini bile bildiðini düþünen bir portre. Þimdi tedaviye baþladýðým için her þey daha açýk.
Tüm hareketlerim, konuþtuklarým ve yazdýklarým daha belirgin gözüküyor. Görüþlerim belki doðru, belki deðil. Ama kesinlik arz etmediðini biliyorum. Neyse düzeleceðimi umut ediyor ve esas mesleðim doktorlukta yakýnda size sürprizlerim olacak. Muhtemelen TV'lerde görürsünüz.
Son olarak bir kitap yazdým. Herhalde 1-2 ay içinde çýkacak. Borsa konusunda þimdilik baþka bir þey yazmaya niyetli deðilim. Borsadan uzak durup gerçek hayatýnýzla ilgilenmenizi dilerim."
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ayrýca ameliyat olduktan sonra attýðý bir mesaj oldukça dikkat çekici:
"Tarih:17.06.2014
Ýþin ilginç tarafý Önümüzdeki bir yýl içinde petrol fiyatý da düþecek.
KMX"
Bunu dedikten sonra 113 dolar olan petrol 10 gün sonra düþmeye baþlayarak 27 dolarlara kadar inmiþti.
Tutturduðu þeyler çoktu velhasýlýkelam ancak o hastalýk zamanýnda tutarsýzlaþmýþtý ayrý mesele.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri